Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İhtiyaç sahibi insanlar gönderilecek olan yardım kolilerin araca taşınması AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'ın açıklamaları Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş: "Terörü gerçekleştiren her kimse Allah belalarını versin.

29.06.2016 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İhtiyaç sahibi insanlar gönderilecek olan yardım kolilerin araca taşınması

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'ın açıklamaları

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

"Terörü gerçekleştiren her kimse Allah belalarını versin. Şiddetle kınıyoruz demek bu çerçevede yeterli olmuyor"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Terörü gerçekleştiren her kimse Allah belalarını versin. Şiddetle kınıyoruz demek bu çerçevede yeterli olmuyor." dedi.

Ecertaş, AK Parti Gençlik Kolları Kilis İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere geldiği Kilis'te, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini belirtti.

Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet yaralananla acil şifalar dileyen Ecertaş, "Terörü gerçekleştiren her kimse Allah belalarını versin diyoruz. Şiddetle kınıyoruz demek bu çerçevede yeterli olmuyor. Türkiye, kendi bölgesinde ve çerçevesinde iddiası olan bir ülke. Dolayısıyla bu saldırılar Türkiye'yi yıldırmayacaktır." diye konuştu.

Türkiye'nin çok sayıda mazlum Suriyeli savaş mağduruna kucak açtığını anımsatan Ecertaş, terörün bu durumu engelleyemeyeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement