Atatürk Havalimanı Personeli ve Cami Cemaati Onları Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı Personeli ve Cami Cemaati Onları Unutmadı

Atatürk Havalimanı Personeli ve Cami Cemaati Onları Unutmadı

Atatürk Havalimanı personeli ve Atatürk Havalimanı Hezarfen Ahmet Çelebi Cami cemaati tarafından bir tır dolusu yardım toplandı.

05.02.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Havalimanı personeli ve Atatürk Havalimanı Hezarfen Ahmet Çelebi Cami cemaati tarafından bir tır dolusu yardım toplandı. Yardımlar Kızılay öncülüğünde Bayırbucak Türkmenleri'ne ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Hezarfen Ahmet Çelebi Cami imamı Mustafa Coşkun" "Bir Battaniye ile gelelim" kampanyasıyla başlattık. Bu kampanya çerçevesinde bir tır dolusu yardım topladık" dedi. Yardımlar yola çıkarılmadan önce bilgi veren imam Mustafa Coşkun, şunları söyledi:

"Öncelikle İslam aleminin kanayan yarası Bayırbucak Türkmenleri ve Suriye bölgesindeki şu anda muhacir olan kardeşlerimizin yaralarını dindirmek için Atatürk Havalimanı Hezarfen Ahmet Çelebi Camii'sinde bir yardım kampanyası başlattık. Her gün televizyonlarda izlediğimiz o acı manzaraları görünce yüreğimiz dayanmadı. Evimizden bir battaniye ile buraya geldik. 'Bir Battaniye ile gelelim' kampanyasıyla başlattık. 1 ay sürdü kampanyamız. Havalimanında çalışan personelimiz ve camii cemaatimizin duyarlılığıyla böyle bir yardım oldu. 1 tırdan fazla yardım topladık. Şu anda yardımlarımızı Cuma namazı itibariyle cemaatimiz ile birlikte TIR'a yükleyip Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırmaya çalışacağız."

ÇOCUKLARA OYUNCAKLAR DA GETİRİLDİ

Hezarfen Ahmet Çelebi Cami imamı Mustafa Coşkun 2 Bin Battaniye 3 ton un toplandığını da belirterek, "Cemaatimiz çok duyarlı bu konuda. Arıyorlar, 'Hocam neye ihtiyaç var ona göre getirelim?' diyorlar. Özellikle bebek bezi, çocuk maması, süt kuru gıda, şehriye özellikle battaniye. 2 bini aşkın battaniye ve 3 ton un. Yine pantolon, gömlek giysi. Bunların hepsinden çeşit çeşit var. Özellikle savaşın en mağduru çocukların unutulmadıklarını gösterdi cemaatimiz bize. Çocuklar için oyuncaklar geldi. Onlar da bu yardım kampanyası içerisinde kardeşlerimize ulaştıracağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı Personeli ve Cami Cemaati Onları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement