Atatürk Havalimanı Terminalinde Yolcu Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı Terminalinde Yolcu Yoğunluğu

Atatürk Havalimanı Terminalinde Yolcu Yoğunluğu

Atatürk havalimanı terminalinde arife günü yolcu yoğunluğu yaşandı.

03.10.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk havalimanı terminalinde arife günü yolcu yoğunluğu yaşandı.

Türkiye'den giden yolcular ve tatilciler içerdeki transit yolcularla birleşince tüm kafe ve restoranlar dolarken, duty free mağazaları ile kitap ve lokum gibi hediyelik eşya satan mağazaların önünde uzun kuyruklar oluştu. Uçaklarının gelişini ve binmek için bekleyen yolcular nedeniyle salonların bazı bölümlerinde insanlar yerlerde oturmak zorunda kaldı.

Havalimanı işleticisi TAV yetkilileri, tüm yoğunluğa rağmen tedbirlerini aldıklarını görevli personelin hepsinin işlerinin başında olduğunu söylediler.

BU BAYRAM ÇİLE YOK

Bu arada bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil mekanlarında değerlendirmek isteyen vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren başta Atatürk Havalimanı'na gelmeye başladı. Ancak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün pasaport noktalarında aldığı önlemler sonucunda geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi bu bayram da pasaport kontrol noktalarında sıkıntı yaşanmadı.

Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararla Kurban Bayramı tatilinin 5 gün olması nedeniyle yaklaşık 95 bin kişinin Atatürk Havalimanı'ndan yurt içi ve yurt dışına gideceği öğrenildi. Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı olan Atatürk Havalimanı'nda yolcu trafiğinde yüzde 11 artış meydana geldiği öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı Terminalinde Yolcu Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement