Atatürk Stadı Dayanışması - Son Dakika
Güncel

Atatürk Stadı Dayanışması

Atatürk Stadı Dayanışması

İzmir'in PTT 1'inci Lig'deki temsilcileri Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka, zemin yenileme çalışmaları süren Atatürk Stadı'nda ilk 4 hafta maç oynamama kararı aldı.

23.07.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in PTT 1'inci Lig'deki temsilcileri Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka, zemin yenileme çalışmaları süren Atatürk Stadı'nda ilk 4 hafta maç oynamama kararı aldı. Üç kulübün yöneticileri bugün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'yu ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi aldı. Görüşme sonrası bir açıklama yapan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Çalışmalar nedeniyle Atatürk Stadı ligin ilk iki maçına yetişmeyecek. Ancak biz kulüpler olarak zeminin iyice oturması için iki hafta daha stadı kullanmayacağız. Bu periyotta çevre illerdeki statlardan yararlanacağız" dedi.

Atatürk Stadı'nı eylül ayının ikinci yarısından itibaren kullanabileceklerini dile getiren Başkan Özkan, kapalı tribün çatısının da bitmek üzere olduğu bilgisini aktardı. Göztepe İdari CEO'su Kerem Ertan da üç takımın kullanacağı Atatürk Stadı'nın modern bir yapıya kavuşmak üzere olduğunu belirterek, "Stadın içi ve soyunma odaları mükemmele yakın olarak yenilenmiş. Bu stadı korumak da bizim görevimiz" şeklinde konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk Stadı Dayanışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement