Atatürk Stadında Maçlar Oynanacak - Son Dakika
Spor

Atatürk Stadında Maçlar Oynanacak

Atatürk Stadında Maçlar Oynanacak

Atatürk Stadı'nın maçlara kapatılacağı yönündeki haber Spor Bakanlığı tarafından yalanlandı.

27.12.2014 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Atatürk Stadında oynamaya devam. Bazı ulusal gazetelerde yer alan Spor Bakanı Suat Kılıç'ın talimatı ile Atatürk Stadı'nın maçlara kapatılacağı yönündeki haber Spor Bakanlığı tarafından yalanlandı.

Yapılan açıklamada, Bakan Kılıç'ın böyle bir açıklaması olmadığı vurgulandı. Diyarbakırspor, Atatürk Stadı'nda maçlarını oynamaya devam edecek.

Diyarbakırspor Maçlarını Atatürk Stadı'nda Oynamaya Devam Edecek

Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan ve Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ'la beraber Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir'le görüşen Yeni Diyarbakırspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı da Atatürk Stadı konusunda sezon başında verdikleri taahhüdün arkasında olduklarını söyledi.

'Maçlarımızı Burada Oynamaya Devam Edeceğiz'

Yapıcı, "İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı bir karar var ve biz buna uyacağımızı ifade ettik. Zaten bu sezon maçlarımızda seyirci sayısı 4 bin 600'i geçmedi. Bundan sonrası için de bizim açımızdan sıkıntı yok. Yeni stat bitene kadar maçlarımızda burada belirtilen kriterlerde oynamaya devam edeceğiz. Sayın bakanın samimiyetine inanıyoruz. Kentimizin böyle olumsuz olaylarla gündeme gelmesini de doğru bulmuyoruz. Ulusal medyanın tavrı ve Diyarbakır'ı güvensiz şehir göstermesi kabul edilemez. Ancak bu kentin yaşayanları olarak bizler de sağduyulu olmalıyız. Biz kulüp olarak her türlü şiddete karşıyız" dedi.

İl Müdürü Demir: Maçlar İçin Engel Yok

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir de Diyarbakırspor'un maçlarını Atatürk Stadı'nda oynamasında bir engel olmadığını, sadece Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün raporu gereği maçlara 4 bin 600'den fazla seyirci alınmayacağını vurguladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Atatürk Stadında Maçlar Oynanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement