Atatürk'ün Benzeri Göksal Kaya, MHP Grubuna Katıldı - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ün Benzeri Göksal Kaya, MHP Grubuna Katıldı

Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken İzmirli Göksal Kaya, isimli vatandaş, MHP grubuna katılarak Bahçeli'nin konuşmasını dinledi.

27.01.2015 11:05  Güncelleme: 07:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Parti grubunda konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde yine hükümet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı. MHP'nin bugünkü parti grubunda Bahçeli'yi dinleyenler arasında Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken Göksal Kaya isimli vatandaş da vardı.

KAMERALAR ONA ODAKLANDI

MHP grubunu canlı takip eden haber kanallarının Kaya ile Bahçeli'yi aynı anda ekranda göstermesi ile ortaya ilginç bir görüntü çıkardı.

"SİMİT HESABINI SEVEN İKTİDAR"

Konuşmasında ekonomiye ilişkin rakamlar açıklayan Bahçeli "Simit hesabını seven iktidara bir kez daha sesleniyorum. 2002'de 660 gram buğday ile 1 simit. 2015'te ise 1,2 kilogram buğday ile bir simit alınabilmiştir. Rakamların söylediğiyle AKP'nin ileri sürdüğü söylemler farklıdır. AKP'nin baktığı yerde çiftçi yoktur" dedi.

Atatürk\'ün Benzeri Göksal Kaya, MHP Grubuna Katıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Benzeri Göksal Kaya, MHP Grubuna Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Yhytrn: allah için doğruları Konuşun ya be MHP si ne CHP si kim şimdiye kadar ne yaptı hiç mi utanma yok bu liderlerde ama maalesef hala arkalarında Saf tutan saf kardeşlerim var geriye bakın bakalım bi ne Yaptılar vurdular kırdılar suçu örgütlere yüklediler PKK yı biteremediler daha doğrusu bitirmek işlerine gelmiyordu çünkü nemalanamicaklardı cepleri boş kalacaktı pmukoğluda PKK yı bitecekti 300 askeri pusuya düşürüp onlarca şehit verdirdi çözüm sunun halka boş nutuk değil 13 64 Yanıtla
  • biçak kemige dayandi: Vatanini milletini dinini sevenlerin partisi Mhp dir Mhp hainin karsisinda duvardir... 37 12 Yanıtla
  • Fatih karasu: Mhp esittir bdp 11 24 Yanıtla
  • ADEMOĞLU: YOLUN YOLUMUZDUR MHP. . . HELAL OLSUN SİZLERE. . . 20 9 Yanıtla
  • yeterrr: gerçek Atatürk mezardan çıksa doğru Ak Partiye katılırdı ilk yapacağı şey chp kapatırdı 7 12 Yanıtla
  • ajanda: ekmelettin bey nerelerde. . . vefa ah vefa 6 11 Yanıtla
  • 2023: Bahçeli evlen çocuk yap git artık lütfen 4 11 Yanıtla
  • ajanda: bu söylemlerinizin sizi iktadar yapmaya yetmediğini anlamanız için daha kaç seçim kaybetmeniz gerekiyor sayın bahçeli eğer tabii böyle bir hedefiniz varsa. . . . ha bi de 2002 öncesini unutmadık açtırmayın defterleri döktürmeyi koaliston ortağı olduğunuz dönemdeki 26 bankanın hortumlandığını. . . . döktürmeyin enflasyonun yüzde 60-80 lerde oduğunu. . . döktürmeyin faizlerin yüzde dörtbinlerde olduğunu. . . . döktürmeyin toplu işten çıkarmaları. . . döktürmeyin borsa da kaybedilen vatandaş paralarını. . . döktürmeyin Marmara depremine hükümetin 3gün gidebildiğini. . . döktürmeyin hesabını vermeden çekip gitmenizi asla unutmayacağımızı. . . ben sizin adınıza utanıyorum inanın . . . size de tavsiye ederim sayın bahçeli. . . nasıl oluyorda hiçbir proje üretmeden herşeyi eleştirerek haklı konumda olmayı kendinizde hak görebiliyorsunuz 6 7 Yanıtla
  • VATANİÇİN: siyaseti bırakıp sirkte show yapmaları lazım bunların , nasıl olsa vatana millete bir yararları yok projeleri yok kendi at gözlüklerinden takılmışlar bir ne olduğu bilinmeyen milliyetçilik lafına yuvarlanıp gidiyorlar hedefsiz ve amaçsızca . . . 5 8 Yanıtla
  • DELİ: HA TAŞIMA SU HA ÇAKMA. . . BU KERVAN BÖYLE GİTMEZ USTA 2 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da Başlıyor
    11:09 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da Başlıyor

    Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası yarın Antalya'da başlıyor. İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda gerçekleştirilecek organizasyona 27 ülkeden 108 sporcu katılacak. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil edecek.

  • Tekirdağ'da Jandarma Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonları Yaptı
    11:08 Tekirdağ'da Jandarma Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonları Yaptı

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca bulunduran şüphelilere yönelik operasyonlar düzenledi. Muratlı'nın Yeşilsırt Mahallesi'nde bir kişinin üzerinde uyuşturucu madde ve sentetik haplar ele geçirilirken, Aşağısevindikli Mahallesi'nde ise bir şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Balıkesir'de dolandırıcılar koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı
    11:06 Balıkesir'de dolandırıcılar koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde ileri tarihli EFT işlemi yaparak vatandaşlardan koyun satın alan dolandırıcılar, satın alma işlemi bitince EFT'yi iptal ederek kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, dolandırıcıları yakaladı.

  • 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar
    11:06 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar

    Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK'lı olduğunu ifade etti. Karakaş ayrıca, 2025 ocak ayına kadar 1 milyondan fazla EYT'linin daha emekli olabileceğine dikkat çekti.

  • Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı
    11:06 Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı

    Erzincan'da yapılan çalışmalarda, K.E. ve M.D. isimli şüpheli şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramada toplam 285 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. M.D. isimli şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, K.E. hakkında işlemler devam etmektedir.

  • Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?
    11:05 Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?

    Romanya'da 2040 yılına kadar Avrupa'nın en büyük NATO üssünün kurulması planlanıyor. Romanya Hava Kuvvetleri 57. Üssü-Mihail Kogalniceanu genişletilecek ve yaklaşık 2,5 milyar avro harcanacak. Bu üste 10 bine kadar NATO askeri ve aileleri aynı anda kalabilecek. ABD, Romanya'yı NATO şemsiyesi altında merkez olarak kullanıyor ve üssün Karadeniz sahası ile Rusya ve Türkiye gibi ülkeleri izlemek için kullanıldığı düşünülüyor.

  • Türk Savunma Sanayisi Alt Yüklenicileri Kritik Görevler Üstleniyor
    11:03 Türk Savunma Sanayisi Alt Yüklenicileri Kritik Görevler Üstleniyor

    Türk savunma sanayisinin alt yüklenicileri, sahip oldukları teknolojik yetkinlikleriyle milli muharip uçak KAAN'dan milli fırkateyn TCG İstanbul'a Türkiye'nin kritik platformlarında önemli görevler üstleniyor.


Advertisement