Atatürk Yol Koşusu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Atatürk Yol Koşusu Yapıldı

Atatürk Yol Koşusu Yapıldı

Akçakoca Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünün organize ettiği ve tüm okulların katıldığı “Atatürk Yol Koşusu“ yapıldı.

05.11.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünün organize ettiği ve tüm okulların katıldığı "Atatürk Yol Koşusu" yapıldı. Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kız ve erkek kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda öğrenci atletler ilk üçe girmek için kıyasıya mücadele ettiler.

Küçük kızlar 800 metrede 1. Berfin Rençber, 2. Yıldız Aleyna Toytok, 3. Gülşen Yıldız, Küçük Erkekler 1000 Metrede 1.Mehmet Horoz, 2. Kenan Pekdemir, 3. Tolga Avcı oldu. Yıldız Kızlarda 1000 metrede Elif Eren, 2. Berivan Rençber, 3. Dilan Rençber. Yıldız Erkekler 1500 Metrede 1. Atakan Kocaman, 2. Ahmet Yılmaz, 3. Adem Rençber olurken, Genç Kızlar 1500 metrede 1. Sebahat Aysal, 2. Esra Cesur, 3. Yasemin Poşul. Genç Erkekler 2000 metrede ise Sadık Kara, 2. Mithat Kuyumcu, 3. Samet Mat oldu. İlk üç dereceyi alan sporcular ve takımlara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları Kaymakam Mehmet Özer'in katıldığı bir törenle verildi. Sporcularla sıcak ve samimi bir diyalog kuran Kaymakam Özer emeği geçen herkese teşekkür etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk Yol Koşusu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement