Atb Başkanı Çandır ve Sgk İl Müdürü Erol'dan Aks'ye Tam Not - Son Dakika
Yerel

Atb Başkanı Çandır ve Sgk İl Müdürü Erol'dan Aks'ye Tam Not

Atb Başkanı Çandır ve Sgk İl Müdürü Erol\'dan Aks\'ye Tam Not

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır ve Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Selim Erol’u Antalya Kültür Sanat’ta ağırladı.

04.09.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır ve Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Selim Erol'u Antalya Kültür Sanat'ta ağırladı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Antalya'ya yakışan, değer katan bir projeye imza attığını söyleyen ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya Kültür Sanat (AKS)'ın Türkiye ve Dünya çapında sergilere ev sahipliği yapacağını dile getirdi. Antalya gibi Dünya'nın dört bir yanından konuklara ev sahipliği yapan bir kentte kültür, sanat ve tarih yatırımlarının son derece önemli olduğunu kaydeden Başkan Çetin, "ATSO bu vizyonla kentimize eğitim, kültür ve sanat alanında hizmet verecek, değer katacak bir yapı oluşturdu. Bu yapı hem görselliği ve verdiği hizmetler ile örnek olacak, hem de turistleri kent merkezine çekecek bir cazibe yaratacaktır." şeklinde konuştu.

PİCASSO VE ARA GÜLER SERGİLERİ EYLÜL'DE

AKS'nin 16 Eylül'de gerçekleştirilecek açılışında dünyaca ünlü iki ismin sergilerine ev sahipliği yapacağını vurgulayan Başkan Davut Çetin, Merkezin açılışında Pablo Picasso ve Ara Güler'in sergilerinin yer alacağını söyledi. Suna- İnan Kıraç Vakfının da desteği ile kente dünya çapında sergileri getireceklerini belirten Başkan Çetin, "Picasso sergisini ünlü sanatçının yaşadığı Malaga'da bulunan ve müzeye dönüştürülen binadan getiriyoruz. Ara Güler'in ise Antalya fotoğrafları sergilenecek. Dünya çapında iki sanatçının eserleri bir arada sanatseverlerin beğenisine sunulacak" dedi.

ATSO'nun Antalya'ya çok özel bir eser kazandırdığını söyleyen ATB Başkanı Ali Çandır, AKS'nin şehrin merkezine hareketlilik getireceğini ifade etti. ATSO'nun gelecek nesillere büyük bir hediye bıraktığını ifade eden Çandır, "ATSO Başkanı Davut Çetin başta olmak üzere bu önemli merkezde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım AKS, Antalya'nın mimari dönüşümü açısından da örnek olacaktır" dedi.

ATSO'ya kazandırdığı eserden dolayı teşekkür eden SGK İl Müdürü Selim Erol, "AKS yalnızca Antalya'ya değil Türkiye'ye örnek olacak bir yapı. Umarım ATSO'nun öncülüğünde yapılan bu dönüşüm örnek olacaktır. Antalya bir turizm şehri olarak böyle bir merkezi hakediyordu. Başkan Davut Çetin'e, Yönetim Kurulu'na ve tüm ATSO Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ali Çandır ve Selim Erol, ziyaretin ardından AKS Anı Defterini duygu ve düşüncelerini yazarak imzaladı.

ATSO Başkanı Ali Çandır, notunda şunları kaydetti;

"Dünya'da kültür ve sanat hizmetlerinin, kent alt ve üst yapılarından daha büyük bir öneme sahip olduğu günümüzde, her türlü tarihi ve doğal değere sahip Antalya'ya bu konuda fark yaratan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın başta Başkanı Sayın Davut Çetin olmak üzere Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ile tüm üyelerine ve önceki yöneticilerine Antalya Kültür Sanat için şahsın ve kentim adına teşekkür ederim"

Antalya SGK İl Müdürü Selim Erol, anı defterine şu notu düştü;

"Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'mızın tarih ve kültürel geçmişi insanlık tarihine ışık tutacak birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış zengin mirasa sahip dünyanın örnek şehirlerinden ilimize yakışacak aynı zamanda da kentin kültürel bilincini arttıracak, Antalya Kültür Sanat'ı ilimize kazandıran ATSO Yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum" - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atb Başkanı Çandır ve Sgk İl Müdürü Erol'dan Aks'ye Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement