Atça MYO'da Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Atça MYO'da Mezuniyet Coşkusu

Atça MYO\'da Mezuniyet Coşkusu

Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksekokulunun 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

29.05.2014 09:43  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atça Meslek Yüksekokulu'nun 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ile Tarımsal İşletmecilik Programları'ndan mezun olan 300 öğrenci iş yaşamına uğurlandığı geceye Atça Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, ADÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Fatih Kurşunlu, Atça Eski Belediye Başkanı Mustafa Çınar ve çok sayıda davetli katıldı.

Gençleri iş yaşamlarına uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atça MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, "Burada Atça MYO imzasıyla öğrencilerimizi uğurluyoruz. Umarım hayat sınavında da başarı onlarla birlikte olur" dedi.

Tören, okulu ilk üç dereceyle bitiren Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi Sibel Gül, Tarımsal İşletmecilik Programı'ndan Aslı Balkan ve yine Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi Nesibe Kalaycı'ya teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından Halkla İlişkiler Uygulama Projesi kapsamında dereceye giren projelere ödüllerinin dağıtılması ile devam etti.

Mezuniyet coşkusunu yaşayan gençler geç saatlere kadar eğlenerek bütün bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden attı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atça MYO'da Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement