Atık Su Çalışmaları Gözden Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Atık Su Çalışmaları Gözden Geçirildi

Atık Su Çalışmaları Gözden Geçirildi

Gediz Havzası kirliliğini önleme çalışmalarına büyük önem veren Manisa Valisi Erdoğan Bektaş atık suların takibi konusunda çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

24.02.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Havzası kirliliğini önleme çalışmalarına büyük önem veren Manisa Valisi Erdoğan Bektaş atık suların takibi konusunda çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Manisa Valiliği Brifing Salonunda Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve diğer ekibin katılımıyla atık su çalışmaları gözden geçirildi.

Toplantıda çalışmaları hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç toplantıda yaptığı konuşmasında, "Biz MASKİ Genel Müdürlüğü olarak elimizdeki projeleri hayata geçirmek istedik. Toplantılar yaptık. Gediz konusunda Sayın Valimizin hassasiyetini bilerek hiçbir gün aksattırmadan projelerimizi hayata geçirmek üzere Ankara ile temaslarda bulunduk. Manisa başta olmak üzere Turgutlu ve Gördes ihalelerini tamamlayıp hızlı şekilde inşaata başladık. Diğer Alaşehir, Sarıgöl, Demirci ve Selendi projeleri bitme aşamasında. İçişleri Bakanlığından kredilerle ilgili çıkış bilgilerini, notlarımızı da aldık. Bundan dolayıdır ki yapacağımız hizmetlerin tamamı Gediz nehri içindir, Manisa içindir. Bu konuda Sayın Valimiz de bizleri haklı olarak çok sıkıştırıyor, hoşumuza da gidiyor. Gayemiz Manisa'yı temiz tutmaktır" dedi.

"ATIK SULARIN TAKİBİ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

Vali Bektaş ise yaptığı açıklamada, "Atık suların takibi konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaman zaman da bu çalışmalarımızı MASKİ ile bir araya gelerek ortak bir değerlendirme toplantısı halinde yapıyoruz. Geçen hafta biz kendi bünyemizde çalışmalarımızın sonuçlarını gözden geçirdik. Bugün de MASKİ ile ortak bir değerlendirme yapacağız. MASKİ'nin yürüttüğü işler var, bizim yürüttüğümüz işler var. Bu işlerin koordineli olarak aynı hedefe doğru yol alması gerekiyor. Bu çerçevede gerçekten Büyükşehir Belediyesi uygulamasından sonra MASKİ bünyesinde il genelinde atık suların arıtılması konusunda çok güzel çalışmaların yapıldığını görmekten mutluyum. Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ'ye bu konu için ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atık Su Çalışmaları Gözden Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement