Atiker Konyaspor-Beşiktaş Notları - Son Dakika
Güncel

Atiker Konyaspor-Beşiktaş Notları

SPOR Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Atiker Konyaspor ile karşılaştı.

26.08.2016 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Atiker Konyaspor ile karşılaştı.

31'İNCİ DEFA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Atiker Konyaspor ile Beşiktaş, ile bugüne kadar ligde oynadığı 30 maçta 4 galibiyet, 17 yenilgi alırken, iki takım arasında oynanan 9 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ'TA 1 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş, geçen hafta oynadığı Aytemiz Alanyaspor maçına göre kadrosundan 1 değişiklikle sahaya çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş, Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Adriano'nun yerine Necip Uysal'ı maç kadrosuna dahil etti. Sakatlıkları devam eden Adriano ve Boyko ile Veli Kavlak kadroda yer almadı.

TALİSCA MAÇ KADROSUNA DAHİL EDİLMEDİ

Siyah beyazlılarda Portekiz'in Benfica takımından transfer edilen Anderson Talisca 21 kişilik kafilede yer aldı. Ancak Teknik Direktör Şenol Güneş, Talisca'yı 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

ATİKER KONYASPOR'DA 1 DEĞİŞİKLİK

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise ligdeki Çaykur Rizespor maçının ilk 11'ine göre takımında 1 değişiklik yaptı. Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inde bulunan Milosevic'i Beşiktaş karşısında yedekler arasında tutan Kocaman, bu futbolcunun yerine sakatlığı sona eren Ali Çamdalı'yı ilk 11'e dahil etti.

ŞEHİT HALİSDEMİR'İN MASKESİ DAĞITILDI

Atiker Konyaspor Kulübü tarafından Beşiktaş maçı öncesi, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in maskesini dağıtıldı.

TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİ

42 bin kişilik Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan maça taraftarlarda ilgi gösterdi. Yaklaşık 500 siyah beyazlı taraftan takımını desteklemek için trübünleri doldururken yeşil-beyazlı tribünlerde ise yer yer boşluklar gözlendi. Yaklaşık 30 bin yeşil beyazlı taraftar katımını destekledi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçı öncesi Konya Büyükşehir Stadyumu'nda polis tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Taraftarlar üstleri aranarak içeriye alındı.

FUTBOLCULARA SEVGİ GÖSTERİSİ

Karşılaşmadan önce ısınmak için sahaya çıkan Beşiktaşlı oyunculara taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tezahüratlarla takım oyuncularına destek verdi. Atiker Konyasporlu oyuncularda taraftarları tarafından alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı.

MÜTHİŞ KAREOGRAFİ

Atiker Konyaspor'un, Beşiktaş ağırladığı maçta kuzey kale arkasında yapılan kareografiyle 15 Temmuz Şehitleri ve darbe girişimi sırasında Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir anıldı.

Yeşil beyazlı taraftarlar kuzey kale arkası tribünde üzerinde Türk Bayrağı bulunan kamyonu çeken bir çocuğun fotoğrafı ile birlikte 'Dünyada hiç bir güç halkın gücünün karşısında duramaz' ve 'Şehit Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir. O sizi 2 kurşunla bitirde siz onu 30 kurşunla ölümsüzleştirdiniz" yazılı dev parkant açtı.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atiker Konyaspor-Beşiktaş Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement