Atiker Konyaspor, Forma ve Tribün İçin İttifak Holding ile Sponsorluk İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Atiker Konyaspor, Forma ve Tribün İçin İttifak Holding ile Sponsorluk İmzaladı

Atiker Konyaspor, Forma ve Tribün İçin İttifak Holding ile Sponsorluk İmzaladı

ATİKER Konyaspor, forma, şort ve stattaki kuzey tribün için İttifak Holding ile 1 yıllık sponsorluk imzaladı.

18.08.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATİKER Konya spor, forma, şort ve stattaki kuzey tribün için İttifak Holding ile 1 yıllık sponsorluk imzaladı.

Sponsorluk anlaşması Konya Büyükşehir Belediye Arena'da düzenlenen imza töreniyle gerçekleşti. Törene, Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, holdinge bağlı Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu katıldı.

Başkan Ahmet Şan, artık kulüplerin mali kriterlerinin spor müsabakalarında önlemli olduğunu belirterek, "UEFA'nın Türk kulüpleri üzerindeki denetimleri nedeniyle artık mali kriterlere uygun kulüpler haline gelmeleri. Buna uygun olmayan kulüplerin gerek Avrupa Ligi'nde gerekse Türkiye Ligi'nde cezasız kalmayacağı hepinizin malumudur. Geçen sezonlarda Avrupa Liglerine katılma hakkı kazanan takımlar oradaki müsabakalardan men edilerek puan silme cezaları ve transfer yasağı cezaları ile karşı karşıya kalmışlardır. Bunlar mali kriterlere uymamanın neticeleri oluyor. Günümüzde en önemli husus kulüplerimizin mali dengelerini sağlamalarıdır. Yapılanmaları ve transferleri buna göredir." dedi.

İttifak Holding'in son 3 yıldır kulübe destek olduğunu ifade eden Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, şöyle konuştu:

"Değişik markalarıyla geçtiğimiz sezon Adese, Selva ve tribünde Kule Site markaları bizlere son 3 sezondur destek oldular. Bu sene yine aynı grubumuzun bir markası ilave olacak. Ben başta İttifak Holding CEO'su Tahir Atilla Bey olmak üzere tüm yönetim kuruluna ve camiasına teşekkür ediyorum. Konyasporumuza çeşitli vesilelerle sürekli destek oldular. Bu sene yine yanımızdalar. Tabi Konya'da son yıllarda hep bir sloganımız var 'Birlikte Konya'yız' diye. Bu slogana en iyi örnek İttifak Holding'dir."

Şan, bu sezon için 30 bine yakın kombine bilet satışı yaptıklarını belirtti.

Konya Büyükşehir Arena'da oynanan Süper Kupa maçına da değinen Şan, çıkan olaylara tepki gösterip, orada olduğundan dolayı utandığını söyledi. Şan, "Süper Kupa maçında orada bulunmaktan utandım. Eğer protokolde olmasaydım stadı terk edecektim. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'na yakışmayan küfürlü tezahüratlar ve maç öncesi olaylar vardı." diye konuştu.

İttifak Holding CEO'su Tahir Atila ise, "Kulübümüz geçtiğimiz sezon Süper Lig'de önemli işlere imza attı ve ligi üçüncü bitirerek UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Hem bir Konyaspor taraftarı hem de kulübümüzün destekçisi olarak bu başarıdan ötürü büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Konyasporumuz, taraftarıyla, teknik ekibiyle, yönetimiyle ülkemizde örnek bir camia haline geldi. Özellikle tribünleri dolduran taraftarlarımız, hiç kesilmeyen desteği, hoşgörüsü ve nezaketi ile göğsümüzü kabarttı, yine aynı şekilde göğsümüzü kabartmaya devam edecek inşallah." dedi.

imza töreninin ardından Başkan Ahmet Şan, holdingin CEO'su Tahir Atila'ya sponsor reklamlarının bulunduğu 42 numaralı forma hediye etti.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atiker Konyaspor, Forma ve Tribün İçin İttifak Holding ile Sponsorluk İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement