Atıkları Ayır Geri Dönüşüme Katıl" Projesi Altınordu'da Başladı - Son Dakika
Yerel

Atıkları Ayır Geri Dönüşüme Katıl" Projesi Altınordu'da Başladı

Atıkları Ayır Geri Dönüşüme Katıl" Projesi Altınordu\'da Başladı

Altınordu Belediyesi tarafından uygulamaya konulan "Atıkları Ayır, Geri Dönüşüme Katıl" projesi kapsamında ilçe genelinde mahallelerde, geri dönüşüm ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapılarak vatandaşlara bilgi verilecek.

12.01.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Belediyesi tarafından uygulamaya konulan "Atıkları Ayır, Geri Dönüşüme Katıl" projesi kapsamında ilçe genelinde mahallelerde, geri dönüşüm ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapılarak vatandaşlara bilgi verilecek.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan proje ile ilçe merkezinde ve mahallelerde toplantılar düzenlenerek vatandaşlar bilgilendirilecek. Proje için pilot mahalle ise Bahçelievler Mahallesi seçildi. "Atıkları Ayır, Geri Dönüşüme Katıl", projesi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Şehrimizi temiz tutuyoruz, bu şehir için özel bir hayretimiz var. Yaptığımız bu çalışma ve gayretimize vatandaşlarımızın da destek vermesini istiyoruz" dedi.

TEKİNTAŞ: "EKİPLERİMİZ EV EV DOLAŞACAK"

Proje kapsamında ekiplerin kapı kapı dolaşarak geri dönüşümün vatandaşlara anlatılacağını ifade eden Tekintaş, "Bu projemiz ile evde çöpü ikiye ayrıştıracağız. Bu proje ile ilgili olarak ilk pilot mahallemiz ise Bahçelievler Mahallesi. Ekiplerimiz Bahçelievler Mahallesinde ev ev dolaşarak vatandaşlarımıza konu hakkında bilgi veriyor. Belediye olarak 22 Ocak tarihinde Bahçelievler'de oturan vatandaşlarımız ile bir toplantı yaparak bu konu hakkında görüş alışverişinde bulunacağız. Ancak biz bu projeyi yürütürken vatandaşlarımızın da bizleri mutlak suretle desteklemesi gerekiyor" diye konuştu.

"240 LİTRELİK KONTEYNER EVLERE DAĞITILACAK"

Proje kapsamında her eve 240 litrelik bir mavi bir de sarı olmak üzere konteyner dağıtımı yapılacağını aktaran Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Daha temiz bir Altınordu için çalışıyoruz. Amacımız bu proje ile çöpün kalitesini artırmak ve geri dönüşümünü kolaylaştırmak. İlk olarak Bahçelievler Mahallesinde uygulamaya koyacağımız bu projenin tüm ilçemizden destek göreceğine inanıyorum" şeklinde konuştu - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atıkları Ayır Geri Dönüşüme Katıl' Projesi Altınordu'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement