Atilla Gökçe: Terim-Arda Gerilimini Bir Kadın Çözecek - Son Dakika
Spor

Atilla Gökçe: Terim-Arda Gerilimini Bir Kadın Çözecek

Spor yazarı Atilla Gökçe, Fatih Terim-Arda kriziyle ilgili "Önümüzdeki günlerde karşılıklı adımlar atılacak. Bir kadın eli değecek ve problem bitecek." yazdı.

19.10.2016 15:43  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyet gazetesi yazarı Atilla Gökçe, Türkiye Milli Takımı'nda yaşanan Fatih Terim-Arda gerilimiyle ilgili tartışma yaratacak yazı kaleme aldı. Gökçe, "Bir kadın eli değecek ve problem çözülecek." dedi.

Tecrübeli yazarın köşe yazısının bir kısmı şu şekilde:

"Kargaşalı bir süreç yaşıyoruz ya... Kulüpler "milli ara"dan Süper Lig'e dönerken, milli figürler de "lig arası"ndan kendi normal hayatlarına avdet ettiler. Mesela Fatih Hoca, Amerika'da... Merve'nin oğlu Yaman'dan sonra küçük kız Buse'nin beklenen doğumuyla ikinci kez "dede" olacak. Küçük torun bir kız. Şimdiden sağlık, mutluluk ve uzun ömür diliyoruz.

"HOCAMIZI DA EVLADIMIZI DA KUTLUYORUZ"

Arda Turan'a dönersek... Son lig maçında 10.87 km. ile Barcelona'nın en çok koşan futbolcusu oldu. Sezon başından beri takımda en çok koşan ikinci futbolcu. İki olay da mutluluk verici. Hocamızı da evladımızı da kutluyoruz.

Peki, buzlar çözülüyor mu? Evet, önümüzdeki günlerde karşılıklı adımlar atılacak. Bu "eritme" planı da "anaç" bir plan... Bir kadın eli değecek.. Şimdiden yazayım da, söylemedi, demeyin!"

Atilla Gökçe: Terim-Arda Gerilimini Bir Kadın Çözecek

Son Dakika Spor Atilla Gökçe: Terim-Arda Gerilimini Bir Kadın Çözecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement