Atilla Taş'ın FETÖ İmamıyla Fotoğrafı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Atilla Taş'ın FETÖ İmamıyla Fotoğrafı Ortaya Çıktı

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Atilla Taş'ın FETÖ'nün Irak imamı Nurettin Aytuğ ile çektirdiği fotoğraf basına sızdı.

10.11.2016 11:49  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Ham Çökelek' şarkısıyla ünlenen ve FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan 41 yaşındaki Atilla Taş'ın, FETÖ'nün Irak imamı Nurettin Aytuğ ile fotoğrafı ortaya çıktı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEMİŞTİ

FETÖ'nün Irak imamı Aytuğ'un Erbil'deki evinde çekildiği ortaya çıkan görüntüde, "7 göbek araştırsalar en fazla bir Atatürkçü bulurlar, başka bir şey değil!" diyerek FETÖ iddialarını reddeden Atilla Taş, Aytuğ ve diğer sekiz kişinin çiğköfte yediği görülüyor. Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından Türkiye'ye teslim edilen Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Irak imamı Nurettin Aytuğ, Konya'da tutuklanmıştı.

"SELAM DAHİ VERMEZDİM" DEMİŞTİ

İfadesinde FETÖ'nün hedefi ve amacı doğrultusunda herhangi bir eylemde bulunmadığını, himmet adı altında herhangi bir maddi desteği olmadığını iddia eden Taş'ın, "Eğer bu gazetede çalıştığım için suçlu isem, benim devletim silahlı terör örgütünün gazete çıkarmasına neden izin vermiştir. Ben böyle bir yapılanma içinde olduklarını bilseydim, değil gazetelerinde çalışmayı, selam dahi vermezdim" dediği belirtilmişti.

İşte Atilla Taş'ı yakan o kare;

Atilla Taş\'ın FETÖ İmamıyla Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Son Dakika Magazin Atilla Taş'ın FETÖ İmamıyla Fotoğrafı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement