Atillaspor Derbiyle Motive Oldu - Son Dakika
Güncel

Atillaspor Derbiyle Motive Oldu

Atillaspor Derbiyle Motive Oldu

BAL 8. Grup'un yenilgisiz lideri Atillaspor, Karabiga deplasmanının hazırlıklarını Galatasaray-Fenerbahçe derbisini seyrederek sonlandırdı.

20.10.2014 18:15  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak Sındırgı Belediyespor'u 1-0'lik skorla mağlup ederek 4. haftayı da kayıpsız geçip rakiplerine gözdağı veren Atillaspor, ilk uzak deplasmanı Karabiga Belediye Gençlikspor maçının hazırlıklarını bitirdi. Öğle saatlerinde Biga'ya varan ve yarım saatlik bir ter idmanıyla maçın hazırlıklarını tamamlayan Lacivert-Beyazlılar, ''Türk Futbolunun El Classico''su Galatasaray- Fenerbahçe derbisini izledi. Pozisyon zenginliği yaşanan müsabakada Wesley Sneijder'in golleriyle ayağa kalkan genç futbolcular, derbi sonrası Teknik Heyet ve Atillaspor Başkan Özgür Ekmekçioğlu'na Karabiga maçı için galibiyet sözü verdi.

REHAVETE KAPILMAK YOK!

Ligin başından itibaren seyircileri önünde sergiledikleri performansı ilk uzak deplasman olan Karabiga önünde de devam ettireceklerini ifade eden Atillaspor Teknik Direktörü Ertuga Kuşhan 4'te 4 yaparak hem moral bulduklarını hem de rakiplerine büyük gözdağı verdiklerini, ancak rehavete kapılmadan her haftaya final gözüyle bakıp hazırlandıklarını ifade etti.

BAL 8. grupta ilk 4 haftada 12 puan toplayarak yoluna kayıpsız devam eden Atillaspor 19 Ekim Pazar günü Çanakkale ekibi Karabiga Belediyespor ile karşılaşacak. Grupta haftanın diğer müsabakaları ise; İncirliova Belediyespor- Soma Sotes, İzaks Gaziemir- Didim Belediyespor, Somaspor-Yeni Çanspor, Narlıdere Belediye-Erdekspor, Sındırgı Belediyespor-Bozdoğan Belediyespor ve Manisa BŞB- Balıkesir BŞB arasında oynanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atillaspor Derbiyle Motive Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement