Atiye 'Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda Sahne Aldı - Son Dakika
Magazin

Atiye 'Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda Sahne Aldı

Atiye \'Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları\'nda Sahne Aldı

Ünlü şarkıcı Atiye "Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları" kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi.

10.09.2014 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Atiye "Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları" kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi.

Beylikdüzü Belediyesi, "Barış ve Sevgi Buluşmaları" kapsamında, Kubat, Selda Bağcan, Şevval Sam, Enbe Orkestrası, Cengiz Özkan ve Berkay gibi ünlü isimlerin ardından bu 'Atiye' olarak bilinen Deniz Atiye Yılmaz'ı ilçedeki hayranlarıyla bir araya geldi.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi'ndeki konserle hayranlarıyla buluşan Atiye, sevilen parçalarından Budur, Yetmez, Salla, ya Habibi, Muamma ve Bana ne isimli şarkılarını ilçe halkı için söyledi. Vatandaşlar, Atiye'nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederken ünlü şarkıcının performansı sevenleri tarafından uzun süre alkışlandı.

Konseri izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nün genç bir nüfus olduğunu belirterek, "Haftaya eğitim öğretim dönemi başlıyor. Akabinde üniversiteler de eğitime başlıyor. Okula hazırlığın son günlerinde ve tatilin bitiş anlarında gençlere böyle bir konserle biraz motivasyon veriyoruz" dedi.

Konserin ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sahneye gelerek Atiye'ye çiçek ve plaket takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Atiye 'Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement