Atiye, Saklıkent Konserinde Hayranının Telefonu ile Öz Çekim Yaptı - Son Dakika
Güncel

Atiye, Saklıkent Konserinde Hayranının Telefonu ile Öz Çekim Yaptı

Atiye, Saklıkent Konserinde Hayranının Telefonu ile Öz Çekim Yaptı

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları"nın ilk günü, ünlü sanatçı Atiye’nin konseri ile sona erdi.

28.02.2015 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları"nın ilk günü, ünlü sanatçı Atiye'nin konseri ile sona erdi. Hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan sanatçı, bir hayranının telefonunu alarak sahneden öz çekim yaptı.

Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları'nın ilk günü 45 yaş ve üstü sporcuların performansıyla son buldu. Yarışların ardından Konyaaltı Belediyesi tarafından etkinliğe davet edilen ünlü şarkıcı Atiye, hayranlarına konser verdi.

Sahnede en güzel şarkılarını seslendiren Atiye, bir hayranının öz çekim yaptığını görünce, sahneden eğilerek fotoğraf karesine girmeye çalıştı. Daha sonra hayranının telefonunu isteyen ünlü şarkıcı, telefonu alarak kendisi öz çekim yaptı. Yaklaşık olarak bir saat sahne alan ünlü sanatçıya konser sonunda Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından çiçek verildi. Atiye'nin konserinin ardından etkinlik DJ performansıyla ilk gün son buldu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı konuşmada, "Yazın yaylaların yaylası Feslikan'daydık. Kışın da Antalya'mızın en güzel yeri olan Saklıkent'teyiz. Şenliğe katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Bu çiçeği de ülkesini sevenler adına Atiye hanıma ve ekibine veriyorum. Kar festivalimiz herkese hayırlı olsun" dedi.

Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları'nın ikinci ve son gününde 13-16-18 yaş üstü sporcular yarışacak.

Yarışmaların ardından iki gün sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verilecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Atiye, Saklıkent Konserinde Hayranının Telefonu ile Öz Çekim Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement