Atlas Halı, Uluslararası "DOMOTEX Turkey 2015" Fuarında - Son Dakika
Güncel

Atlas Halı, Uluslararası "DOMOTEX Turkey 2015" Fuarında

Türkiye'yi ve dünyayı "nano halı"larla tanıştıran Atlas Halı, dünya halıcılığının kalbi Gaziantep'te, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Domotex Turkey 2015" fuarına katılacak.

22.05.2015 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25-28 Mayıs tarihlerinde ve 22.275 m2'lik alanda gerçekleşecek fuarda; Belçika, Çin, Fransa, Almanya, Hollanda, Hindistan, İran, Ürdün ve Özbekistan gibi birçok ülkeden yabancı firmalar da yer alıyor.

"Sine", "Cilveli" ve "Nar" gibi yeni serileri ve yeni formülü ve daha güçlü hale getirdiği "nano halı"larıyla Atlas Halı, uluslararası katılımcı profili açısından geçen yıla göre daha geniş kapsamlı hale gelen fuarda ziyaretçileriyle buluşacak.

Türkiye'yi ve dünyayı "nano halı"larla tanıştıran Atlas Halı, dünya halıcılığının kalbi Gaziantep'te, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Domotex Turkey 2015" fuarına katılacak. 25-28 Mayıs tarihlerinde ve 22.275 m2'lik alanda gerçekleşecek fuarda; Belçika, Çin, Fransa, Almanya, Hollanda, Hindistan, İran, Ürdün ve Özbekistan gibi birçok ülkeden yabancı firmalar da yer alıyor.

"Sine", "Cilveli" ve "Nar" gibi yeni serileri ve yeni formülü ve daha güçlü hale getirdiği "nano halı"larıyla Atlas Halı, uluslararası katılımcı profili açısından geçen yıla göre daha geniş kapsamlı hale gelen fuarda ziyaretçileriyle buluşacak.

Atlas Halı, halı dünyasının trendlerini belirleyecek yeni koleksiyonlarını, etkisini daha da güçlendirdiği nano teknolojisiyle "Domotex Turkey"de ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Başarılı tasarımcı kadrosunun yanı sıra ünlü endüstriyel tasarımcıların özgün tasarımlarını taşıyan yeni serileri, ürün çeşitliliği ve uluslararası katılımcı profili ile "DOMOTEX Turkey" fuarında da farkını ortaya koyacak Atlas Halı, "benzersiz özelliklerini" artık çok daha etkili getirdiği "nano" teknolojisini de ziyaretçilerle buluşturacak.

Yürütülen inovasyon çalışmaları ve AR-GE yatırımlarıyla "2 kat" daha güçlü nano özellikli halılarını 25-28 tarihleri arasında Gaziantep'teki fuarda sergileyecek Atlas Halı, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi tüm dikkatleri üzerine çekecek.
Benzersiz incelikte, özel liflerle dokunan ve ipeğin yumuşaklığını, tüm parlaklığını nar bereketiyle taşıyacak "Nar" koleksiyonu; "bizi biz yapan" tüm derin anlamları ilham alarak yarattığı, benliğimizi hissettiren "Sine" koleksiyonu ve bu yılın yeni trendini oluşturacak renk ve çizgilerini barındıran "Cilve" koleksiyonu gibi yeni koleksiyonlarının yanı sıra zenginleştirdiği 6 koleksiyonuyla Atlas Halı, "Domotex Turkey 2015"te 2'nci salonda yerini alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atlas Halı, Uluslararası 'DOMOTEX Turkey 2015' Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement