Atletico, Bruma'nın Peşinde - Son Dakika
Spor

Atletico, Bruma'nın Peşinde

Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'in, Galatasaraylı Bruma'yı takibe aldığı ve Portekizli futbolcu için bir scout ekibi görevlendirdi.

09.12.2014 07:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Bruma için İtalyan tuttomercatoweb sitesinden flaş bir iddia geldi.

İSPANYOLLAR, BRUMA'YI İZLEYECEK

Hürriyet'in haberine göre; Dünyanın en önemli spor siteleri arasında yer alan tuttomercatoweb, Atletico Madrid'in, Bruma'yı izlemesi için bir scout ekibini görevlendirdiğini yazdı. Konu ile ilgili haberde, İspanyol ekibinin ilk olarak yarın oynanacak Galatasaray-Arsenal maçında Bruma'yı izleyeceği ifade edildi.

HAMZA HOCA GELDİ BRUMA COŞTU

Geçtiğimiz sezon sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Bruma, sonrasında teknik direktör Cesare Prandelli'nin gözüne giremediği için çoğu maçta forma şansı bulamadı. Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle Eskişehirspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında ilk 11'e giren Bruma, bu sezon oynadığı 11 resmi maçta 1 gol attı, 1 de asist yaptı.

GALATASARAY PAY ÖDEYECEK

Galatasaray, geçtiğimiz sezon transfer ettiği Bruma için, eski kulübü Sporting Lizbon'a 10 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satışından yüzde 25 pay ödeyecek.

Atletico, Bruma\'nın Peşinde
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Atletico, Bruma'nın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Sinan: Veli kavlak bile daha iyi topcu bunun yaninda gokhan toreyi saymiyorum bike. 0 14 Yanıtla
  • mustafa: heyt beee ne bruma ymış adam heryerde milli takımda a. madrid de m. unıted da her yerde 2 maç oynadı adam oyuncu oldu. abartmakta üstümüze yok yabancı ya nerde emre çolak nerde aydın yılmaz nerde engin baytar soruyorum nerde 1 10 Yanıtla
  • GALATASARAY: Adam 1 maç oynadı ya hemen transfer edin nasıl olsa Cimbom'un futbolcusu ne kadar yalan haber o kadar performans düşüşü 3 6 Yanıtla

Advertisement