Atletico Madrid 3-1 Malaga - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid 3-1 Malaga

İspanya La Liga'nın 12. haftasında son şampiyon Atletico Madrid sahasında Malaga'yı 3-1 mağlup etti.

22.11.2014 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vicente Calderon'da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Atletico Madrid oldu. Maçın ilk yarısında baskılı bir oyun sergileyen Atletico Madrid 45 dakikayı 2-0 önde kapattı.

İlk yarıda Atletico Madrid'in gollerini 12. dakikada Thiago ve 42. dakikada Griezmann kaybetti. İlk yarının en korkutucu anı ise 19. dakikada gerçekleşti. Topa kafa ile müdahele etmek isteyen Arda Turan, Malaga'lı savunma oyuncusu Antunes'ın tekmesi ile bir anda yerde kaldı. Yürekli ağızlara getiren pozisyon sonrası kısa süreli bir baygınlık geçiren milli futbolcunun burnunda ufakta bir kanama oluştu. Arda Turan, sağlık ekiplerinin müdahelesinin ardından yeniden oyuna devam etti.

Karşılaşmanın 64. dakikasında Roque Santa Cruz'un golüyle ümitlenen Malaga'da 73. dakikada Samuel kırmızı kart gördü. Farkın bire inmasından sonra tekrar gol arayan Atletico Madrid 83. dakikada Godin ile skoru 3-1 yaptı.

Atletico Madrid'den Gabi de 88. dakikada kırmızı kart görürken karşılaşma 3-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Atletico Madrid puanını 26 yaparak maç fazlasıyla ikincilik koltuğuna otururken, Malaga 21 puanda kaldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Atletico Madrid 3-1 Malaga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement