Atletico Madrid-Bayern Münih Maçına Doğru - Filipe Luis - Kaleci Oblak - Madrid - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid-Bayern Münih Maçına Doğru - Filipe Luis - Kaleci Oblak - Madrid

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Atletico Madrid-Bayern Münih maçına doğru Basın toplantısından görüntüler Filipe Luis Kaleci Oblak Atletico Madrid-Bayern Münih maçına doğru Atletico Madridli futbolcu Filipe Luis: "Biz sağlam bir takımız ve takım halinde oynuyoruz ama agresif değiliz" İspanyol ekibinin kalecisi Oblak: "Bayern Münih ofansif anlamda çok iyi bir takım ama biz her zamanki gibi iyi bir savunma yapıp, bir gol atmaya çalışacağız" UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Almanya'nın Bayern Münih takımıyla karşılaşacak Atletico Madrid'in Brezilyalı savunma futbolcusu Filipe Luis, Bayern Münih'i dünyanın en kaliteli futbolcularına sahip ve topla çok oynayan bir takım olarak tanımlayarak, "Turu geçmek için çok konsantre olmamız lazım." dedi.

25.04.2016 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Atletico Madrid- Bayern Münih maçına doğru

Basın toplantısından görüntüler

Filipe Luis

Kaleci Oblak

Atletico Madrid-Bayern Münih maçına doğru

Atletico Madridli futbolcu Filipe Luis:

"Biz sağlam bir takımız ve takım halinde oynuyoruz ama agresif değiliz"

İspanyol ekibinin kalecisi Oblak:

"Bayern Münih ofansif anlamda çok iyi bir takım ama biz her zamanki gibi iyi bir savunma yapıp, bir gol atmaya çalışacağız"

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Almanya'nın Bayern Münih takımıyla karşılaşacak Atletico Madrid'in Brezilyalı savunma futbolcusu Filipe Luis, Bayern Münih'i dünyanın en kaliteli futbolcularına sahip ve topla çok oynayan bir takım olarak tanımlayarak, "Turu geçmek için çok konsantre olmamız lazım." dedi.

İspanyol ekibinin antrenman tesislerinde düzenlenen basın gününde konuşan Felipe Luis, agresif oynadıkları yönündeki eleştirilere katılmadığını vurgulayarak, "Biz sağlam bir takımız ve takım halinde oynuyoruz. Maça çok konsantre oluyoruz ama agresif değiliz." açıklamasında bulundu.

Çeyrek finalde Barcelona ile oynadıkları maçtan çok daha zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Filipe Luis, "Barcelona'da forvette kanatta 2, içeride de Luis Suarez oynuyor. Bayern'de ise kanatta 2 içeride 2 futbolcu hücum ediyor. Çok zor olacak ama kazanmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Sakatlığı nedeniyle Bayern Münih'le oynanacak ilk maçta forma giyemeyecek olan Diego Godin'in önemli bir eksiklik olacağını söyleyen Felipe Luis, "Godin, bizim için referans bir futbolcu. Saha içinde takımın lideri hatta teknik direktörü diyebiliriz. Her oyunda büyük ağırlığı var ve takımı organize ediyor. Ancak yeni yetişen Savic gibi genç arkadaşlarımız da onun boşluğunu kapatacaktır." diye konuştu.

"Takım oyunu ekonomik gücün önüne geçmeye başladı. Leicester, İngiltere'de biz de İspanya'da bunu gösteriyoruz." diyen Filipe Luis, "Leicester, İngiltere'de şampiyon olmak üzere ve bizim gibi ekonomik olarak mütevazi bir kulüp. Atletico'nun da en büyük özelliği takım oyunu. Saha içinde takım oyununu bizim kadar iyi gösteren çok az takım var." şeklinde konuştu.

İspanyol temsilcisinin orta saha oyuncusu Augusto Fernandez ise Şampiyonlar Ligi'nde finale kalmak istediklerini belirterek, "Bayern biraz daha favori gibi görülse de heyecanımız ve kazanma arzumuz ve çalışmamızla finale kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Fernandez, Atletico Madrid'de futbolcuların bireysel yeteneklerinden daha çok takım oyununun önemli olduğunu kaydetti.

Atletico Madrid'in kalecisi Jan Oblak da "Bayern Münih ofansif anlamda çok iyi bir takım ama biz her zamanki gibi iyi bir savunma yapıp, bir gol atmaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"Karşında Messi mi yoksa Lewandowski mi olmasını istersin?" sorusuna ise Oblak "Karşıda kim olduğu önemli değil. Sonuçta kaleye her geleni durdurmak, topu kurtarmak zorundayım. Messi de Lewandowski de dünyanın en iyileri. Ben onlara karşı her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum." cevabını verdi.

Atletico Madrid'in diğer bir futbolcusu Saul Niguez de "Bizim için her maç bir final. Hem La Liga hem de Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz. " dedi.

Atletico Madrid-Bayern Münih Maçına Doğru - Filipe Luis - Kaleci Oblak - Madrid
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atletico Madrid-Bayern Münih Maçına Doğru - Filipe Luis - Kaleci Oblak - Madrid - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement