Atletico Madrid, Gökhan Töre İçin Transfer Teklifinde Bulundu - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid, Gökhan Töre İçin Transfer Teklifinde Bulundu

Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut, Atletico Madrid'in Beşiktaşlı milli yıldıza teklifte bulunduğunu, siyah beyazlıların da bu teklifi reddettiğini söyledi.

12.02.2016 09:17  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaptığı transferlerle Avrupa'nın en iyi menajerleri arasında gösterilen Ahmet Bulut, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Bir çok konuya açıklık getiren Bulut, yaz aylarında İspanyol devi Atletico Madrid'in, Gökhan Töre'yi transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu belirtti.

"GÖKHAN TÖRE İÇİN ATLETİCO'DAN TEKLİF ALDIM"

Gökhan Töre için yaz aylarında Atletico'dan teklif olduğunu kaydeden Bulut, "Gökhan Töre'yi buraya ben transfer ettim. Yazın Atletico Madrid'den resmi bir teklif sundum. Rakamlar Beşiktaş'ın istediği gibi olmadı. Onlar da Gökhan'ın 1 sene daha kalmasını istiyorlardı. Gökhan kalacak mı, kalmayacak mı, bu soruyu ben cevaplayamam. Ama Avrupa'ya gitmek istiyorsa, artık seneye o adımı yapması lazım. Çok büyük potansiyeli var. Gökhan nereyi ister, inanın bilmiyorum. Gökhan da Arda'nın yolundan gidebilir, kafasını kullanması lazım" diye konuştu.

"GÖKHAN GÖNÜL'ÜN ÖNCELİĞİ FENERBAHÇE"

Sezon sonunda Fenerbahçe ile kontratı bitecek Gökhan için de görüşleri sorulan menajer, "Gökhan Gönül için Fenerbahçe ile konuşmadan önce, ki Aziz Yıldırım da futbolcularla konuşmak istiyor, bir konuşsun. Top oynayacak olan Gökhan. Fenerbahçe ile anlaşılırsa, Gökhan burada kalır. Önceliği Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe 'anlaşamıyoruz' dediği zaman, ben gerekli hamleyi yaparım. Şu anda bir görüşme olmadı. Bu ekonomik olarak son transferi" sözlerini kullandı.

"GOMEZ'İN KADERİ YAZ ÖNCESİ BELLİ OLACAK"

Beşiktaş'tan önce Galatasaray'ın da Gomez'i transfer etmek istediğini doğrulayan menajer Ahmet Bulut, sarı kırmızılı takımın bu transferde başarılı olamadığını belirtirken; "Şu anda şartlar Mario burada kalacak gibi gösteriyor. Mukavelede bir madde var. EURO 2016 öncesinde kalıp kalmayacağı belli olacak. Mario 'ben burada kalıyorum' dediği zaman kalır. Devam ederse, aynı mukavelesi devam edecek. Beşiktaş tabii ki kalmak istiyorsa, mukavelesini uzatmak ister" dedi.

Atletico Madrid, Gökhan Töre İçin Transfer Teklifinde Bulundu

Son Dakika Spor Atletico Madrid, Gökhan Töre İçin Transfer Teklifinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • abuzer kömürcü: En az 25 milyon euro eder 16 5 Yanıtla
  • futbolsever: atletico madrid e vereceğine Çin e ver.2 katını verirler. 7 0 Yanıtla

Advertisement