Atletico Madrid Griezmann'ın Alternatifini Belirledi - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid Griezmann'ın Alternatifini Belirledi

İspanya La Liga'da mücadelede eden Atletico Madrid'i transfer sezonunda hareketli saatler bekliyor.

18.05.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga'da geçen sezonun şampiyonu olan Atletico Madrid, sezon başında Real Sociedad'dan kadrosuna kattığı Fransız oyuncu Antoine Griezmann'ı bu yaz elden çıkarabilir.

30 milyon Euro bonservis bedeli ile takıma katılan Griezzman, kanat oyuncusu olmasına rağmen Atletico Madrid'de bu sezon attığ goller ile dikkat çekti. Sezon boyunca takımı adına 25 gol atıp 6 da asist yapan Griezmann, bu performansı ile 1. sınıf takımların dikkatini çekmeye başladı.

Öyle ki, oyuncunun ismi Barcelona ve Juventus gibi takımlarla anılıyorken, geçtiğimiz günlerde İngiltere basınında çıkan iddialar göre Fransıl solağın Chelsea'ye transfer tamamlandı. 4-2-3-1 sisteminde oynayan ve forvet arkasındaki üçlüde Hazar ve Oscar'ın yanına sağ kanada üçüncü bir ismi monte etmekte tam anlamıyla memnun olmayan Chelsea yönetimi, Willian ve Cuadrado'nun varlığına rağmen Griezman'ı 43 milyon Euro serbest kalma bedeli ile kadrosuna katacak.

Bu gelişmeden sonra Griezmann'ın yerini doldurmak içn arayışlara başlayan Atletico Madrid, aradığı ismi Tottenham'da buldu: Eric Lamela.

Tottenham'a Roma'dan gelen Arjantinli Lamela sakatlıkların da etkisi ile bir türlü kendisini ispatlayamamıştı. Aynı Griezmann gibi 30 milyon Euro bonservis bedeli ile Ada'ya geçen Lamela, bu sezon 5 gol atıp 10 asist yapabildi. Onun için biçilen değer ise 20 milyon Euro.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Atletico Madrid Griezmann'ın Alternatifini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement