Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu İçin Harekete Geçti - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu İçin Harekete Geçti

Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu İçin Harekete Geçti

Arda Turan'ın ekibi Atletico Madrid, bir dönem Galatasaray'ın ilgilendiği Hakan Çalhanoğlu'nu transfer listesine aldı.

08.04.2014 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol spor gazetesi El Mundo Deportivo, milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid'in transfer listesine, yeni bir Türk futbolcunun girdiğini öne sürdü.

"ALMAN FUTBOLUNUN YENİ İNCİSİ"

Almanya'nın Hamburg takımında oynayan 20 yaşındaki forvet oyuncusu Çalhanoğlu'nun, "Alman futbolunun yeni incisi" olduğunu belirten gazete, forvette farklı yerlerde oynama özelliğine sahip genç futbolcuyu, Atletico Madrid'in transfer etmek istediğini belirtti.

31 MAÇTA 9 GOLÜ VAR

Haberde, bu sezon Hamburg ile çıktığı 31 maçta toplam 9 golü bulunan ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen Çalhanoğlu'nun, teknik bir futbolcu olduğu vurgulandı.

GALATASARAY TRANSFERDEN VAZGEÇMİŞTİ

Bilindiği üzere Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gelmek istediğini ifade etmiş ancak sarı kırmızılı takım bonservis bedelini çok bulduğu yıldız futbolcuyu transfer etmemişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu İçin Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Karadağ maçında doğru bir oyun sergilemeye çalışacaklarını ve gruptan çıkma adına büyük avantajları olduğunu belirtti. Oyuncuların performansı ve sakatlıklar hakkında da bilgi veren Buceschi, Karadağ ve Sırbistan maçlarına kazanmak için çıkacaklarını vurguladı. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak gördüklerini ve seyircinin desteğinin önemli olduğunu ifade ettiler.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


Advertisement