Atletico Madrid, İspanya Süper Kupası'nı Kazandı - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid, İspanya Süper Kupası'nı Kazandı

Atletico Madrid, İspanya Süper Kupası\'nı Kazandı

Atletico Madrid, İspanya Süper Kupası'nda karşılaştığı Real Madrid'i 1-1'in rövanşında 1-0 yendi ve kupayı kazandı.

23.08.2014 01:21  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cezası nedeniyle Arda Turan'dan yoksun sahaya çıkan son şampiyon Atletico, 1-1′in rövanşında dev rakibini tek golle geçerek Süper Kupa'nın sahibi oldu.

MANDZUKIC MAÇIN BAŞINDA ATLETICO'YU ÖNE GEÇİRDİ

Maç adeta golle başladı. Chelsea'ye transfer olan Diego Costa'nın yerine Bayern Münih'ten transfer edilen Mario Mandzukic henüz 2. dakikada takımını öne geçirmeyi başardı. Hafif sakatlığı bulunan Cristiano Ronaldo'nun yedekte olması sebebiyle hücumda çok etkili olamayan Real Madrid, Atletico'nun sert savunması karşısında aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına 1-0 yenik girdi.

RONALDO DA ÇARE OLMADI

İkinci yarıda ise Ronaldo'nun oyuna girişiyle maç oldukça tempo kazandı. İlk devreye oranla karşılıklı atakların sıklaştığı mücadelede Ronaldo hücumda belirgin bir liderlik üstlendi. Buna karşılık Koke ve Griezmann ile etkili olan ev sahibi Atletico Madrid, sert savunmasının da meyvesini alarak sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı. Real Madrid 91. dakikada Modric'in atılmasıyla 10 kişi kaldı.

Bu galibiyetle İspanya Süper Kupası'nın sahibi olan ev sahibi, rakibinin bu sene de ligde işinin kolay olmayacağını göstermiş oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Atletico Madrid, İspanya Süper Kupası'nı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement