Atletico Madrid, Ömer Toprak'ın Peşinde - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid, Ömer Toprak'ın Peşinde

Atletico Madrid, Ömer Toprak\'ın Peşinde

Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid, Bayer Leverkusen'de oynayan Ömer Toprak'ın transferi için devreye girdi.

30.04.2015 16:47  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Ömer Toprak, Arda Turan'ın takıma gidebilir.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Ömer Toprak, Arda Turan'ın ekibi Atletico Madrid'in radarında bulunuyor! Diego Simeone'nin çalıştırdığı Madrid temsilcisinin, A Milli oyuncuya talip olduğu yazıldı.

SEZON SONUNDA TEKLİF GELEBİLİR

Kicker'in haberine göre, Ömer Toprak'a uzun süredir takip eden Atletico Madrid, sezon sonunda Bayer Leverkusen'in kapısını çalabilir. İspanyol temsilcisine karşı Devler Ligi'nde oynanan karşılaşmalarda başarılı bir performans ortaya koyan Ömer'in yeni sezonda Atletico'ya gidebileceği belirtildi.

BONSERVİS BEDELİ 16 MİLYON EURO

Ömer için çıkan Atletico haberinin ardından İtalyan basını, bonservis bedelinin 16 milyon Euro olduğunu yazdı. Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen tecrübeli futbolcu için Manchester United ile Liverpool'un da zemin yokladığı ancak şu anda Atletico'nun bir adım önde olduğu kaydedildi.

Bu sezon Bayer Leverkusen formasını 38 kez terleten stoper oyuncusu 1 gol atma başarısı gösterdi. Hırçınlığıyla dikkat çeken Ömer Toprak, 13 kez sarı kartla cezalandırılırken 1 de kırmızı gördü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Atletico Madrid, Ömer Toprak'ın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Abdullah arslan: Lan komedi adam gibi yorum yaz adam ol 0 0 Yanıtla
  • 1: Iyi 0 0 Yanıtla

Advertisement