Atletler,Ömer Besim'de Koştu - Son Dakika
Güncel

Atletler,Ömer Besim'de Koştu

Bu yıl, Kros koşularında alt yapıda başarılı sonuçlar elde eden Büyükşehirli atletler,final öncesi son koşusunu gerçekleştirdi.

25.11.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ömer Besim Kır Koşusu ve Kros Ligi 7. kademe yarışmaları, 22 Kasım tarihinde İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme parkurunda yapıldı. 1928 yılında 800 metreyi 2 dakikanın altında, 1.59.6'lık dereceyle koşan ilk Türk atlet olan Ömer Besim Koşalay adına düzenlenen geleneksel kır koşusunun bu 59. düzenlendi. Yarışmalarda ayrıca 14 Aralık'ta Bulgaristan'ın Samokov kentinde yapılacak olan 21. Avrupa kros şampiyonasının seçmeleri yapıldı.

MİİLİ TAKIMA SEÇİLDİLER

Genç erkeklerde takım halinde üçüncülükteki yerini koruyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulübü atletizm takımı 30 kasım tarihinde Kuşadası'nda yapılacak olan final kademesi öncesi kürsü için büyük avantaj sağladı. Kuşadası'nda yapılacak olan küçükler,yıldızlar ve gençler kros liginin final ayağında bütün kategorilerde kupa şansı bulunan mavi beyazlı atletler, üç kategorinin üçünde de kupa alarak bir ilke imza atmak istiyor.Genç erkeklerde Ferhat Bozkurt ve 23 yaş altı erkeklerde Sönmez Dağ Avrupa kros şampiyonası milli takım kadrosuna girerek 14 Aralıkta Bulgaristan'da milli akım adına yarışacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atletler,Ömer Besim'de Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement