Atletler, Zirve Mücadelesini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Atletler, Zirve Mücadelesini Sürdürüyor

Atletler, Zirve Mücadelesini Sürdürüyor

Erzurum'da yapılan kros ligi yarışlarında Büyükşehirli atletler zirve yarışını sürdürdü.

10.10.2014 09:25  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletizm Federasyonu tarafından 8 Ekim tarihinde Erzurum'da yapılan büyükler ve gençler kros ligi beşinci etap müsabakaları tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü atletleri yarışlara, genç ve büyük erkekler kategorilerinde katıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü yanında düzenlenen kros parkurunda yapılan yarışları Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, Kulüp Başkanı İslam Yücel, kulüp Genel Sekreteri aynı zamanda branş sorumlusu Fatih Özkaraslan, branş koordinatörü Abdil Ceylan'da izledi.

GENÇLERDE ÜÇ, BÜYÜKLERDE DÖRDÜNCÜ OLDU

İlki Konya'da olmak üzere sırasıyla Batman, Antalya ve Samsun'da yapılan kros liginin son etabı ise Erzurum'da yapıldı. Genç erkeklerde yapılan müsabakalarda 11 takımdan, 66 sporcu yarışırken Büyükşehirli atletler, yarışlarda 52 puanla Darıca belediyesi ve Fenerbahçe takımlarının ardından üçüncü oldu. 8 takımından 52 sporcunun mücadele ettiği büyükler müsabakalarında ise mavi beyazlı atletler 79 puanla dördüncü oldu. Sekiz etaptan oluşan kros liginin altıncı etabı 19 Ekim'de Antalya'da yapılacak. Kros ligi daha sonra İstanbul ve Kuşadası etaplarıyla son bulacak.

ÇİNTİMAR'DAN TEŞEKKÜR

Yarışları izleyen kulüp Başkanı İslam Yücel ve yöneticilerle yakından ilgilenen federasyon başkanı Fatih Çintimar, atletizm sporuna Kocaeli Büyükşehir'in verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Kulüp Atletizm Branş sorumlusu Fatih Özkaraaslan, müsabakalar sonrası yaptığı açıklamada," Zorlu geçen bir lig parkurunu daha sporcu arkadaşlarımız, yüksek performansta tamamlayarak, zirve mücadelesini sürdürdü. Sporcu arkadaşlarımızı bu başarılarından dolayı kutluyoruz. Ligin kalan üç etabını da başarıyla tamamlayarak kros liginde ilk üç sırada yar almak istiyoruz. Sporcu arkadaşlarımız, bunu yapabilecek kapasitede, lig sonunda kürsüde yer alacağız."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atletler, Zirve Mücadelesini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement