Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Bünyan'da Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Bünyan'da Yapılacak

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; Geleneksel Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarının 29-31 Temmuz 2016 tarihinde Bünyan’da yapılacağını söyledi.

04.07.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; Geleneksel Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarının 29-31 Temmuz 2016 tarihinde Bünyan'da yapılacağını söyledi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan'ın 29-31 Temmuz tarihleri arasında uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirterek, "İlçemiz Geleneksel Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarına ev sahipliği yapacak. 3 gün sürecek etkinlikler kapsamında yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda misafiri ağırlayacağız. Bu büyük organizasyonla her geçen gün marka değerini yükselttiğimiz Bünyan'ımızın uluslararası arenada adını bir kez daha duyuracağız. 29 Temmuzda başaklayacak ve 3 gün sürecek etkinliklere herkesi davet ediyorum" dedi. 29 - 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyonlar çerçevesinde 1. gün yarışmacıların ve misafirlerin gelişi, tanışma ve mehteran eşliğinde atlı okçuların, Kırgız Gökbörü ekibinin ve ciritçilerin Bünyan içinde geçit töreni. 2. gün Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası final müsabakaları. Akşam Türk Dünyası konseri olacak. 3. gün ödül töreni, Kırgız Dansları ekibi Gökbörü Oyunu, cirit ve atlı akrobatik gösterileri gibi birçok etkinlik yer alacak.

Ayrıca Geleneksel Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası ve Atlı Okçuluk yarışmaları ile Bünyan konulu iki farklı kategoride ödüllü fotoğraf yarışması da Bünyan'da yapılacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Bünyan'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement