Hakkarili Esnaf, ATM'de Unutulan Parayı Polise Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Hakkarili Esnaf, ATM'de Unutulan Parayı Polise Teslim Etti

Hakkarili Esnaf, ATM\'de Unutulan Parayı Polise Teslim Etti

Hakkari'de para çekmek için gittiği ATM'de 2 bin lira para ve banka kartı bulan Yasin Kurt isimli esnaf, parayı ve kartı polise teslim ederek büyük bir insanlık örneği sergiledi.

22.05.2016 10:38  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de ATM'de unutulan 2 bin lira ve banka kartını sahibine ulaştırılması için polise teslim eden vatandaşın davranışı takdirle karşılandı.

PARA ÇEKMEK İÇİN GİTMİŞTİ

Yasin Kurt isimli esnaf, para çekmek için gittiği Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir bankaya ait ATM'nin para verme bölümünde 2 bin lira ve banka kartı unutulduğunu fark etti.

BİR SÜRE BEKLEDİ

Bankanın önünde bir süre para ve kartın sahibinin gelmesini bekleyen Kurt, daha sonra bunları tutanak karşılığında polise teslim etti.

"İNŞALLAH SAHİBİ KISA SÜREDE BULUNUR"

Gösterdiği duyarlılıkla insanlık görevini yerine getirdiğini belirten Kurt, "Kartımı bankamatiğe yerleştirmeye çalıştığım sırada hazneden 2 bin lira çıktığını gördüm. Parayı aldıktan sonra tuşa bastığım sırada kart haznesinden hesap sahibine ait banka kartı çıktı. Paranın sahibini bulma umuduyla bir süre bekledim ancak kimse gelmeyince para ve kartı karakola getirerek polis memurlarına teslim ettim. İnşallah sahibi kısa sürede bulunur." diye konuştu.

Polis memurları ise duyarlılığından dolayı Kurt'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkarili Esnaf, ATM'de Unutulan Parayı Polise Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Malatyalı: Allahın kırosu korkudan vermiştir kameralar yakalar polis ensesine çöker diye 5 43 Yanıtla GS li: Lan malatyalı dingil böyle bir durumda bile adamlık sergilemeye biliyorsan demekki çok karaktersiz ve adi bir insansın 11 0 sozdar: Bizde polisin korkusu deyil allahin korkusu var siz allah tan korkmuyorsunuz herkesi kendiniz gibi zanediyorsunuz 8 0
  • Wan li: Hakkariyse beklenen bi dawraniş.. medeniyetin insanliğin saygi ve duyarliligin tek adresi DOĞU. 36 8 Yanıtla Evrim: 2 kurusa kızlarını gelin eden,ağa rejiminin hukum surdugu,insanların açlıktan sokaklarda is beklediği,20 tlye gözünü kırpmadan dağa çıkan gençlerin olduğu,her tarafını pislik götüren doğudanmi bahsediyorsun.medeniyet neresinde bu dogunun 2 7 delimanisalı: bizler böyle bir toplumduk.çünkü babamızdan annemizden böyle öğrendik.fakat yeni nesle ne oldu anlamadım.ne büyüğüne saygı ne küçüğüne sevgi,ne haram ne helal biliyorlar.Allah yar ve yardımcımız olsun.. 6 0
  • Zaza: hayret nasıl sağlam bırakmışlar atmyi oradaki silahlı dağ maymunları 14 24 Yanıtla
  • sozdar: Bosuna dememisler medeniyet mezapotamyadan dunyaya yayilmis 36 1 Yanıtla
  • KÜRT KARDEŞİMLE HDPKK'YI AYIRT ET! : Benim kürt kardeşim imanlıdır dürüsttür hdpkk imansız, nankör sahtekar ve inançsızdır! 17 15 Yanıtla
  • hdp,li: kemalist biri olsaydi o parayla raki icer ve kadinlara yedirirdi. 25 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement