Hırsız, Genç Kadının 400 Lirasını ve Telefonunu Çaldı - Son Dakika
Güncel

Hırsız, Genç Kadının 400 Lirasını ve Telefonunu Çaldı

Hırsız, Genç Kadının 400 Lirasını ve Telefonunu Çaldı

ATM'den 400 lira çeken M.N.A.'yı takip eden hırsız, M.N.A.'nın 400 lira parasını, Iphone 6S marka cep telefonunu ve 3 bin TL değerinde parfümeri malzemesini çaldı.

04.02.2016 10:59  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATM'den 400 lira çeken M.N.A.'yı (24) takip eden hırsız, amacına mağazada ulaştı. Mağazaya kadar takibini sürdüren kimliği meçhul hırsız, genç kızın beğendiği montu denemek amacıyla askıya astığı çantasını alarak kayıplara karıştı. Bu sırada mağazanın güvenlik kamerası da kayıttaydı.

400 LİRASINI VE TELEFONUNU ÇALDI

Savcılığa şikayette bulunan M.N.A., çantanın içinde ATM'den çektiği 400 lira parası, Iphone 6S marka cep telefonu ve 3 bin TL değerinde parfümeri malzemesi bulunduğunu söyledi. M.N.A, şikayetinde ATM'den para çektiği sırada hırsızı gördüğünü söyledi.

KIYAFET DENERKEN ÇANTASINI ÇALDI

Şirinevler'de bir ATM'den para çeken 24 yaşındaki M.N.A., bir mağazaya girerek beğendiği montu denerken askıya astığı çantasının, ATM'den itibaren kendisini takip ettiğini öne sürdüğü hırsız tarafından çalındığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"PARA ÇEKERKEN BİR ŞAHIS BENİ İZLEDİ"

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran genç kız, 21 Ocak 2016 tarihinde Şirinevler'de bir ATM'den 400 lira para çektiğini, para çekerken de bir şahsın kendisini izlediğini iddia etti. Ardından da beğendiği montu denemek için bir mağazaya girdiğini belirten genç kız, mağaza içerisinde montu denerken çantasını mağazanın içinde askıya astığını söyledi.

"BU KİŞİNİN DAHA ÖNCE BENİ TAKİP EDEN ŞAHIS OLDUĞUNU ANLADIM"

Bu sırada çantasının çalındığını, kendisinin bunu fark etmediğini belirten M.N.A., "Kamera görüntülerine baktığımda bu şahsın beni daha önce izleyen şahıs olduğunu anladım. Çantamın içerisinde IMEİ numarasını verdiğim Iphone 6S marka cep telefonum, 3 bin TL değerinde parfümeri eşyalarım, 400 TL param ve ehliyetim vardı. Olay nedeniyle şikayetçiyim" dedi.

CD'Yİ DELİL OLARAK SUNDU

M.N.A.'nın savcılığa sunduğu CD'deki görüntülere göre kendisi 2. saniyede, onu ATM'den para çekerken takibe aldığını öne sürdüğü hırsız da 14. saniyede kameranın görüntüsüne giriyor. M.N.A. ile hırsızla mağazada yüz yüze geliyorlar. Bu sırada meçhul kişi, yüz yüze geldiği M.N.A.'ya sırtını dönerek ters tarafa yöneliyor.

M.N.A., beğendiği montu denemek için çantasını, elindeki poşetleri ve montunu askıya astığı görülüyor. Bunu gören hırsız beğendiği montu deneyen M.N.A.'nın yanından geçerek çantanın asıldığı askıya yöneliyor. Bir süre sağı solu kolaçan eden meçhul hırsızın çantanın üzerindeki montu kaldırdığı görülüyor. Çantayı alan hırsız mağazanın çıkışına doğru yöneliyor ve kameranın görüntü açısından çıkıyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsız, Genç Kadının 400 Lirasını ve Telefonunu Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement