ATO Başkanı Bezci'den Dağlıca Şehidinin Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

ATO Başkanı Bezci'den Dağlıca Şehidinin Evine Taziye Ziyareti

ATO Başkanı Bezci\'den Dağlıca Şehidinin Evine Taziye Ziyareti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör saldırısında şehit düşen Piyade Üstçavuş Okan Taşan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

11.09.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör saldırısında şehit düşen Piyade Üstçavuş Okan Taşan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Okan Taşan'ın Pursaklar Karacaören TOKİ Konutları'nda bulunan babaevine gerçekleştirdiği taziye ziyaretinde ATO Başkanı Bezci'ye Başkanvekili Ayhan Atalay, Yönetim Kurulu üyeleri Ferhat Ertürk, Mehmet Aypek, Galip Yeşilbaş ile Çiçekçiler ve Baharatçılar Komitesi Başkan Vekili Yakup Özkılıç eşlik etti. Kur'an-ı Kerim'in okunduğu ziyarette oğlunu şehit veren baba Bayram Taşan, "Yüreğimizdeki bu acı hiç gitmeyecek ama bu ülkede herkesin birlik beraberlik içinde olduğunu bilmek bizim içimizi rahatlatıyor" dedi.

Önceki gün ATO tarafından ASF kapsamında düzenlenen "Dünyanın En Büyük Çiçek Masa Aranjmanı" alanında Guinness Rekoru kırılmış ve bu rekor şehitlere armağan edilmişti. Aranjman masasının en önünde yer alan beyaz ve kırmızı karanfillerden yapılan Türk bayrağı da şehit babasına armağan edildi. Duygulu anlar yaşanan ziyarette, şehit yakınları bu anlamlı armağandan dolayı gurur duyduklarını söylediler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ATO Başkanı Bezci'den Dağlıca Şehidinin Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement