ATO Başkanı Bezci'den Terör Saldırısına Tepki - Son Dakika
Güncel

ATO Başkanı Bezci'den Terör Saldırısına Tepki

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Türkiye böyle bir vahşeti hak etmiyor.

10.10.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Türkiye böyle bir vahşeti hak etmiyor. Vatandaşlarımız barış ve kardeşlik istiyor, huzur ve güvenlik içinde yaşamak istiyor" dedi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci, Ankara Tren Garı'nın bulunduğu bölgede meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 30 kişinin ölümüne, 126 kişinin de yaralanmasına neden olan terör saldırısını lanetledi. Saldırının ardından yazılı bir açıklama yapan Bezci, olayın masum sivil halka yönelik "vahşice ve acımasızca" bir katliam olduğunu belirtti. Türkiye'nin en önemli önceliğinin akan kanın durdurulması olduğunu vurgulayan Bezci, "Türkiye böyle bir vahşeti hak etmiyor. Vatandaşlarımız barış ve kardeşlik istiyor, huzur ve güvenlik içinde yaşamak istiyor. Halkımıza barışı ve huzuru çok görenleri, bu alçak ve hain saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyoruz" dedi.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Bezci, şunları kaydetti:

"Ülkemizi kaosa ve iç savaşa sürüklemek isteyen teröre inat, barıştan ve kardeşlikten vazgeçmeyeceğiz. Dirliğimize, birliğimize sahip çıkacağız. Birbirimize düşman olmayacağız. Saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Yakınlarının ve milletimizin başı sağ olsun." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ATO Başkanı Bezci'den Terör Saldırısına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement