ATO'dan İstihdam Seferberliğine Katkılar Sürüyor - Son Dakika
Ekonomi

ATO'dan İstihdam Seferberliğine Katkılar Sürüyor

ATO\'dan İstihdam Seferberliğine Katkılar Sürüyor

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Ülkemize ve gelecek nesillere karşı öncelikli vazifemiz. İşlerimizi büyütmeli, ekonomimizi daha da güçlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

25.02.2017 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Ülkemize ve gelecek nesillere karşı öncelikli vazifemiz. İşlerimizi büyütmeli, ekonomimizi daha da güçlendirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "istihdam seferberliği" çağrısı üzerine harekete geçen Ankara Ticaret Odası (ATO), devletin istihdamı artırmak üzere işverene sağladığı destekleri üyelerine duyurmak için bünyesinde "İŞKUR Hizmet Noktası" açtı. Ankara Ticaret Odası hizmet binasında kurulan İŞKUR Hizmet Noktası'nın açılış törenine Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürü Mehmet Ali Özkan ile Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli katıldı. Açılış öncesi, ATO Başkanı Gürsel Baran ile İŞKUR Genel Müdürü Mehmet Ali Özkan, İŞKUR Hizmet Noktası açılmasına ilişkin protokol imzaladı. İmza töreninin ardından, İŞKUR Hizmet Noktası'nın açılışı için katılımcılar hep birlikte kurdele keserek "Ankara Ticaret Odası üyelerine hayırlı uğurlu olsun" dileklerini iletti.

"Büyük ve güçlü bir Türkiye için hepimize görev düşüyor" diyen ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, istihdam destekleri konusunda ATO üyelerinin bilgilendirilmesinin önemine dikkat çekti. Baran, ATO İŞKUR Hizmet Noktası kurarak devletle ATO üyeleri arasında köprü görevi göreceklerini ifade etti. Baran, "Ülkemizi tankla, topla, tüfekle ele geçirmeye çalışan FETÖ'nün 15 Temmuz darbesinin temel amaçlarından biri Türkiye ekonomisini felç etmek, ülkeyi borç ve emir alır hale getirmekti. Çok şükür ki FETÖ'nün ihaneti, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin göğüslerini siper etmesiyle amacına ulaşamadı" dedi.

Bu büyük mücadelede herkese görevler düştüğüne dikkat çeken Baran, "Ankara Ticaret Odası olarak bu sorumluluk bilinciyle çalışmalar yürütüyor, kentimizin ve ülkemizin gelişimi için çaba harcıyoruz. Ekonomimizi canlandırmak için tüm kaynaklarımızı seferber ettik. Büyük ve güçlü bir Türkiye için hepimize görev düşüyor. Daha çok üretmek, daha çok kazanmak, daha çok kazandırmak ülkemize ve gelecek nesillere karşı öncelikli vazifemiz. İşlerimizi büyütmeli, ekonomimizi daha da güçlendirmeliyiz" dedi.

"Ülkemizi daha güzel ve mutlu günler bekliyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde devletin büyük bir yenilenme faaliyeti içinde olduğunu kaydeden Baran, "Biz de bu sürece katkı sağlayan başarı hikayelerinin kahramanları olmak istiyoruz. Ülkemizi daha güzel ve mutlu günler bekliyor. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu olarak siz değerli üyelerimizle beraber bu kutsal çabanın bir parçası olma fırsatını elde ettiğimiz için büyük onur duyuyoruz" diye konuştu. ATO üyelerine çağrıda bulunan Baran, şunları söyledi:

"Sizleri Milli Ekonomik İstiklal Mücadelemizde, el ele vererek devletimizin sunduğu büyük imkanlardan yararlanmaya, insanlarımıza yeni kazanç kapıları açmaya davet ediyoruz."

"İşiniz Büyüyecek Türkiye Büyüyecek" sloganını temel alarak faaliyet gösterecek ATO İŞKUR Hizmet Noktası 444 0 286 numaralı telefondan da hizmetini sürdürecek.

ATO'da bulunan İŞKUR Hizmet Noktası'nda görevli iş ve meslek danışmanları, istihdama devlet teşvikleri konusunda yüz yüze danışmanlık hizmeti verecek.

İsteyen ATO üyesi, İŞKUR Hizmet Noktası'na başvurarak, Artı İstihdam Desteği, İşbaşı Eğitim Desteği, Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Desteği başta olmak üzere İŞKUR destekleri konusunda bilgi alabilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi ATO'dan İstihdam Seferberliğine Katkılar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement