Atso Akademi İnternet Üzerinden Online Eğitimlere Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Atso Akademi İnternet Üzerinden Online Eğitimlere Başlıyor

Atso Akademi İnternet Üzerinden Online Eğitimlere Başlıyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi’nin internet üzerinden online eğitim vermeye başlayacağını bildirdi.

22.07.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi'nin internet üzerinden online eğitim vermeye başlayacağını bildirdi.

ATSO Başkanı Davut Çetin, üyelerin ve çalışanların kişisel ve mesleki gelişimini desteklemek amacıyla eğitim programlarını düzenleyen ATSO Akademi'nin internet üzerinden online eğitim vermeye başlayacağını bildirdi. Başkan Davut Çetin, bu amaçla Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (AKUZEM) ile ATSO arasında "İletişim ve Bilgi Teknolojilerine Dayalı Uzaktan Öğretim Sistemi ve İşbirliği Önerisi" projesini hayata geçirmek için ön hazırlık çalışmalarına başlandığını kaydetti.

"ATSO Akademi" sayfasından 1-15 Ağustos 2016 tarihlerinde deneme yayınına başlanacağını belirten Başkan Çetin, yoğun iş temposu nedeniyle eğitimlere katılamayan ATSO üyeleri ile çalışanlarının internet üzerinden eğitimlerden yararlanma fırsatı bulacağını ve sertifika alacağını söyledi.

ATSO'nun bilim ve teknolojide yaşanan hızla gelişmeleri yakından takip ettiğini vurgulayan Başkan Davut Çetin, AKUZEM işbirliğinde "Uzaktan Eğitim Projesi"ni hayata geçirmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Temmuz ayı içinde 100 katılımcı ile deneme yayınlarına başlanacağını kaydeden Başkan Davut Çetin, ATSO Akademi bünyesinde açılacak olan online deneme eğitimlerinde; 'Adli Bilişim ve Sosyal Medya Suçları', 'Sosyal Medyada Strateji Geliştirme ve Uygulamaları' ve 'Sosyal Medyada Kampanya ve Etkinlik Yönetimi' olarak 3 örnek dersin video ve pdf dokümanlarını ile değerlendirme anketi kullanıma açılacak. Örnek derslere ve ankete katılım 100 kullanıcı ile sınırlandırıldı. Ücretsiz olan örnek derslere katılmak isteyen üye ve çalışanlarımızın başvuruları ATSO internet adresindeki (www.atso.org.tr) ATSO Akademi sayfasından 1-15 Ağustos 2016 tarihlerinde alınacak olup, mail adreslerine şifre gönderilerek, ÜCRETSİZ eğitimlerin linki paylaşılacak" dedi.

Başkan Davut Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr) "ATSO Akademi" bağlantısından, twitter.com/ATSO Akademi ve facebook.com/ATSO Akademi'den takip edilebileceğini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atso Akademi İnternet Üzerinden Online Eğitimlere Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement