Atso Başkanı Bayraktar'dan 2015 Yılı Değerlendirmesi - Son Dakika
Güncel

Atso Başkanı Bayraktar'dan 2015 Yılı Değerlendirmesi

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Şinasi Bayraktar, geçen yıla ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

26.01.2016 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Şinasi Bayraktar, geçen yıla ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bayraktar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin geçen yıl 3,8 oranında büyüdüğünü belirterek, ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının da büyümede etkili olduğunu söyledi.

Akyazı'da sanayi, tarım ve turizmin iç içe olduğunu, ilçenin metropol şehirlere yakınlığı sebebiyle sanayi kuruluşları tarafından benimsendiğine işaret eden Bayraktar, bu nimetten gereken şekilde yararlanmak zorunda olduklarını bildirdi.

Kuzuluk Mahallesi'nin termal tesisler nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığınca turizm bölgesi ilan edildiğini hatırlatan Bayraktar, yayla turizminin canlandırılması, alternatif turizm yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve yeni termal tesislerle sağlık turizmine öncelik verilmesi halinde ilçenin kısa sürede daha da gelişeceğini ve cazibe merkezi haline gelebileceğini kaydetti.

Bayraktar, ilçenin çok verimli tarım topraklarına sahip olduğunu dile getirerek, Akyazı'ya mutlaka Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulması gerektiğini, gerekli müracaatların da yapıldığını aktardı.

Sanayicilerin ilçede yatırım yapmak istediklerini belirten Şinasi Bayraktar, taleplerin yerine getirilmesi için yeni sanayi alanlarının belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Bayraktar, "2016 yılında öncelikle sağlık, mutluluk, huzur, ülke bütünlüğü, ardından helal kazanç diliyoruz. İnşallah 2016 yılı ilçemize, ilimize, Türkiye'mize ve tüm dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atso Başkanı Bayraktar'dan 2015 Yılı Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement