Atso Başkanı Budak'tan Tütüncü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Atso Başkanı Budak'tan Tütüncü'ye Ziyaret

Atso Başkanı Budak\'tan Tütüncü\'ye Ziyaret

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, teşekkür ziyaretleri kapsamında Kepez Belediye Başkanlığına seçilen Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

18.04.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, teşekkür ziyaretleri kapsamında Kepez Belediye Başkanlığına seçilen Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak ve ATSO yönetim kurulu bazı üyeleri, ikinci kez Kepez Belediye Başkanı seçilen Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. Yeni dönemde Başkan Tütüncü'ye başarılar dileyen ATSO Başkanı Budak, "İlçenin ve kentin istikrarlı gelişiminin devamı için birlikte hareket edilmeli. Biz buna her zaman hazırız" dedi.

Antalya'yı cazibe merkezi haline getirmek ve Türkiye'yi Kepez'de buluşturacak projeleri hayata kazandıracaklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Yaklaşık 20 bin kişilik uluslararası bir kongre merkezini hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Kongre merkezi, sosyal ihtiyaçlar dahil konaklama gibi bir çok kompleksi içinde barındıracak. Merkezle birlikte Antalya'yı uluslararası bir bölge haline getirip, turizmi 12 aya yayılma imkanı sağlanacak" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı kongre merkezi ve kompleksini Kepez'e inşa edebileceklerini söyleyen Başkan Tütüncü, "Türkiye'de şehir ekonomisine en fazla katkı sunan, istihdam sağlayan kongre merkezini yapabiliriz. Şehrin iklim, coğrafi yapısı, konumu ve turizm alt yapısı bunu yapacak kapasitede. Biz ve şehirde de bu güç var" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda ATSO Başkanı Budak, ATSO Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından yapılmış bir tabloyu, Başkan Tütüncü'ye hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atso Başkanı Budak'tan Tütüncü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement