Atso Başkanı Göktaş: "Bu Savaşı Hep Birlikte Kazanacağız" - Son Dakika
Ekonomi

Atso Başkanı Göktaş: "Bu Savaşı Hep Birlikte Kazanacağız"

Atso Başkanı Göktaş: "Bu Savaşı Hep Birlikte Kazanacağız"

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, ABD’nin uyguladığı yaptırım ve Türkiye üzerinde oynanan ekonomik savaşa yönelik yaptığı açıklamada, Türk halkının ve iş dünyasının birlikteliği ile ekonomik savaşın kazanılacağını söyledi.

14.08.2018 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, ABD'nin uyguladığı yaptırım ve Türkiye üzerinde oynanan ekonomik savaşa yönelik yaptığı açıklamada, Türk halkının ve iş dünyasının birlikteliği ile ekonomik savaşın kazanılacağını söyledi.

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş yaptığı açıklamada, "Türkiye'de ev hapsinde bulunan ABD vatandaşı Rahip Andrew Brunson'un serbest bırakılmaması gerekçesiyle Washington yönetiminin ülkemize başlatmış olduğu ekonomi savaşını milletimizin azmi, milli duruşu ve iş dünyamızın kararlı adımları ile er ya da geç kazanacağız. Türkiye Cumhuriyeti'ni döviz kurlarında hareketlilik yaparak zor durumda bırakmaya çalışan Amerika Birleşik Devletleri'ne en iyi cevabı piyasalarımızı yeniden ayağa kaldırarak cevap vereceğiz. Bu ülkede ticaret yapan, para kazanan, ekmeğini yiyen, havasını soluyan herkes bu geminin bir parçasıdır. Bizi batırmak isteyenlere karşı en iyi mücadeleyi verme zamanı tam da bu zamandır. Tarihi onlarca savaşla geçmiş masa başı oyunlarla yıkılmaya çalışılmış bu millet bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu tür oyunlara izin vermeyecektir. İşine gelmeyen her durumda ülke ayırt etmeksizin yaptırım koymaya kalkan Amerika Birleşik Devletleri Türkiye'nin hiçbir zaman tehditlere boyun eğmeyeceğinin farkına ne zaman varacaktır merak ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi onların planları varsa Allah'ın bir hesabı biz kullarının da bir planı vardır. Burada bizlerin üzerine düşen en büyük görev iş dünyamızın içerisinde bulunduğu ortamdan iyi çıkmasını sağlamaktır. Bunu da piyasalarda algı operasyonlarına alet olarak değil çalışarak üreterek ve piyasaları yeniden canlandırarak başarabiliriz. Bu millet 15 Temmuz gibi içindeki en büyük hainlere bile boyun eğmemiş iken dış güçlerin yaptırımlarına ve ekonomi savaşına boyun eğecek bir millet değildir. Tarih boyunca Devletimizin üzerinde oynanan oyunlar defalarca bozulduğu gibi bu oyunlarda Rabbimizin izni ve milletimizin azmi ile emeline ulaşmayacaktır. Bu anlamda Aksaray İş Dünyası olarak gerekli tüm çalışmaları yaparak birlik ve beraberliğimiz ile ülkemize katkı sağlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Atso Başkanı Göktaş: 'Bu Savaşı Hep Birlikte Kazanacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    15:03 Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Gaziantep Ticaret Odası'nın Mart ayı olağan meclis toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, ticari hayatı etkileyen sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz
    15:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Bursa'nın tarihi ve ekonomik önemine vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı'na Bursa ile hazırlandıklarını belirtti. Erdoğan, Bursa'nın emeğin, alın terinin, üretimin şehri olduğunu ifade etti.

  • Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı
    14:56 Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı

    Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi kapsamında 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulyesi dağıtıldı. Proje, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi ve bakanlık, İl Özel İdare ve çiftçi katkısıyla desteklendi. Törende konuşan yetkililer, projenin önemini vurgulayarak çiftçilere teşekkür etti.

  • Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı
    14:53 Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı

    Çin'in Şangay kenti, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 73,5 artışla yaklaşık 326 milyon turist ağırladı. Bu turistlerin 3,64 milyonu yurtdışından geldi. Kentin turizm geliri ise bir önceki yıla göre yüzde 76,8 artarak 367,8 milyar yuanı aştı. Şangay Turizm Yatırımı Teşvik Konferansı'nda açıklanan bu istatistikler, kültür ve turizm sektöründe 26 projenin tamamlanmasının veya iyileştirilmesinin beklendiğini gösteriyor.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    14:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz' ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşadığı ekonomik sıkıntıdan dolayı sitem eden her vatandaşın sonuna kadar haklı olduğunu belirterek, " "Emeklilerimizi hak ettiği refah seviyesine biraz daha yaklaştıracağız. Milletimize asla bugüne kadar yalan söylemedik.


Advertisement