Atso'dan Kosgeb'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Atso'dan Kosgeb'e Ziyaret

Atso\'dan Kosgeb\'e Ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hizmet Merkezi Müdürü Muhammed Şükrü Mısır’ı ziyaret etti.

31.08.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hizmet Merkezi Müdürü Muhammed Şükrü Mısır'ı ziyaret etti.

Beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abuzer Arslan ve Yönetim Kurulu üyesi Zeynel Çelik ile birlikte KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Muhammed Şükrü Mısır'ı ziyaret eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Şükrü Mısır'a 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

KOSGEB Müdürlüğünün önemli bir görev olduğunu belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, "KOSGEB'in girişimcilere ve KOBİ'lerimize önemli destekleri var. Biz bugüne kadar KOSGEB desteklerinden yeterince faydalanamıyorduk. Özellikle son yıllarda ATSO olarak girişimcilik eğitimlerine önem veriyoruz. Bunlar önemli şeyler. Girişimci olmak zorundayız. Girişimci olmak demek yaratıcılık demek, yeni iş sahaları açmak demek. Başkasının yanında işçi olarak çalışmaktansa devletin verdiği bu imkandan yararlanarak kendi işimizi kurmamız, başkalarına da iş sahası açmamız lazım. Bugüne kadar sertifika verdiğimiz 250 gencimiz kendi işini kurdu. Hizmet Merkezi Müdürümüz Şükrü Mısır bey atom karınca gibidir, hareketlidir. Masada oturmak yerine saha çalışması yapmayı tercih eder. İnşallah birlikte KOBİ'lerimize destek olarak bu kentin önünü açmak adına kendisi de istekli. KOSGEB'in imkanlarından maksimum oranda yararlanmak istiyoruz. İnşallah birlikte güzel işlere imza atacağız. Şahsım ve kurumum adına kendisine hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Muhammed Şükrü Mısır, Adıyaman'ın KOSGEB hizmetlerinden daha fazla faydalanması için çalışacaklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

"Geldiğimiz günden itibaren sahaya inerek gerek Organize Sanayi Bölgesi, gerekse ilçelerimize giderek oradaki mülki idarecileri, yerel dinamikleri ziyaret etmeye başladım. Sahadan gelen bir insanım. 15 yıllık tecrübem var. Adıyaman ili Şanlıurfa'daki KOSGEB Müdürlüğüne bağlıydı. Ben Şanlıurfa'da görev yaparken Adıyaman'dan da sorumlu uzman olarak Adıyaman'a gidip gelirdim. O yıllardan Adıyaman'a gönül bağımız oluşmaya başladı. Ben bu şehirden muhabbet gördüm, sevgi gördüm, dostluk gördüm. Bu gördüğüm dostluk ve muhabbetin karşılığını da ödemem lazım. Bunu da KOSGEB'imizin ve bakanlığımızın mevzuatları noktasında en etkin ve verimli şekilde vatandaşa yansıması ve desteklerden istifade edebilmesi adına gece-gündüz çalışarak bunu gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Sayın Başkanın ifade ettiği gibi girişimcilik eğitimlerine önem veriyoruz. Bakanlığımızın ve başkanlığımızın da misyonu bu doğrultuda. Ülkemizin ekonomik kalkınmada mutlaka girişimci ruhlu insanlarını sahaya çıkmasıyla mümkündür. Görev süremiz boyunca bunu tesis etmek için çalışacağız. Nazik ziyaretleri nedeniyle Sayın Başkana ve değerli üyelere teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atso'dan Kosgeb'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement