Att-der'den, Üniversite Paramedik Öğrencilerine Eğitim - Son Dakika
Yerel

Att-der'den, Üniversite Paramedik Öğrencilerine Eğitim

Att-der\'den, Üniversite Paramedik Öğrencilerine Eğitim

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (ATT-DER) Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından Adıyaman Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulunda okuyan paramedik öğrencilerine EKG ve Aritmi Yönetimi Eğitimi verildi.

27.11.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (ATT-DER) Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından Adıyaman Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulunda okuyan paramedik öğrencilerine EKG ve Aritmi Yönetimi Eğitimi verildi. Adıyaman Üniversite Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitime Adıyaman Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulunda okuyan paramedik 2. sınıf öğrencilerinden yaklaşık 70 öğrenci katıldı. ATT-Der Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından paramedik öğrencilerine yönelik yapılan eğitim ATT-Der Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Yıldırım tarafından verildi. Düzenlenen eğitimle alakalı olarak açıklamalarda bulunan ATT-Der Adıyaman Şube Başkanı Cihat Turan; "Gelecekteki meslektaşlarımız için eğitimlerimize aralıksız devam ediyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızın mesleğe ilk adımlarını atmadan önce gerek beceri gerekse teorik açıdan hazır halde bulundurmayı amaçlıyoruz. İlk eğitimimiz kalp ritimlerini tanıma, yorumlama ve tedavisine yönelik olan EKG ve Aritmi Yönetimi Eğitimi oldu" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından ATT- Der Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Yıldırım tarafından paramedik 2. sınıf öğrencilerine EKG ve Aritmi Yönetimi Eğitimi verilirken, diğer bir eğitimin Mart ayında paramedik öğrencilerine yönelik olarak paramedik rallisi eğitimlerinin verileceği belirtildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Att-der'den, Üniversite Paramedik Öğrencilerine Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement