Attamah ve Dieng, Başakşehir'e İmzayı Attı - Son Dakika
Güncel

Attamah ve Dieng, Başakşehir'e İmzayı Attı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, Adana Demirspor'un Ganalı oyuncusu orta saha oyuncusu Joseph Attamah ve Avusturya1. Lig takımı St. Pölten'in Senegalli kanat oyuncusu Cheikhou Dieng ile sözleşme imzaladı.

02.06.2016 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, Adana Demirspor'un Ganalı oyuncusu orta saha oyuncusu Joseph Attamah ve Avusturya

1. Lig takımı St. Pölten'in Senegalli kanat oyuncusu Cheikhou Dieng ile sözleşme imzaladı.

Bu sezon ülkemizi Avrupa'da da temsil edecek olan Başakşehir, Altınordu'dan Cengiz Ünder ve Çaykur Rizespor'dan Eren Albayrak'ı kadrosuna kattıktan sonra bugün ise 22 yaşındaki Attamah ile 4 yıl, 23 yaşındaki Dieng ile 3 yıllık sözleşme yaptı.

Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Başakşehir Futbol Takımı yöneticisi Mesut Saral, iki senedir başarılarını perçinleyerek devam ettirdiklerini belirtti ve takımı gençleştirme adına bu transferlere imza attırdıklarını söyledi.

Ganalı oyuncu Attamah, "Buraya gelmek benim için büyük bir olaydı. Başakşehir kalitesini ispatlamış bir takım. Ben de bundan sonraki süreçte takımın üst sıralarda yer alması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Dieng ise "Buranın bir aile ortamında olduğunu ilk günden itibaren gördüm. Buraya gelişim kariyerim için büyük bir adım. Bugüne kadar çok çalıştım, bundan sonra daha da çok çalışmam gerektiğini biliyorum. İnşallah bu sezon şampiyonluğu yaşarız" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Attamah ve Dieng, Başakşehir'e İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement