ATV, Emsal Teyzeyi Yeniden Davet Etti - Son Dakika
Medya

ATV, Emsal Teyzeyi Yeniden Davet Etti

Kim Milyoner Olmak İster'in yarışmasına iki kere katılarak verdiği espirili yanıtlarla herkesin ilgisini çeken Emsal Teyze, ATV'nin yeni yarışma programına katılacak.

21.06.2016 13:52  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öncesinde 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına iki kez katılarak, sorulara verdiği hızlı yanıt ve esprileriyle gündeme bomba gibi oturan Emsal Tekir, ATV'de yeni yayınlanacak olan 'Yarı Yarıya' yarışma programı için davet edildi.

PROGRAMIN İLK YARIŞMACISI OLACAK

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 30 bin lira ödül kazanarak sonrasında LÖSEV için yarışmaya davet edilen Emsal Tekir, yeni yarışma programı 'Yarı Yarıya'nın ilk yarışmacısı olacak.

DEVELİ'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK

Yarışma öncesi Emsal Tekir'i Belediye Başkanlığı makamında ağırlayarak başarılar dileyen Başkan Vekili Tufan Nayman, "Emsal Teyzemizin diğer yarışmalarda gösterdiği büyük başarıyı bu yarışmada da göstererek Develimizi en iyi şekilde temsil edecektir.

Şimdiden kendisine başarılar ve kolaylıklar diliyorum." dedi. Emsal Tekir de başta Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar olmak üzere kendisine destek olan Develi Belediyesi personellerine ve sevenlerine teşekkürlerini iletti.

ATV, Emsal Teyzeyi Yeniden Davet Etti

Son Dakika Medya ATV, Emsal Teyzeyi Yeniden Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • .: BU ÜLKEYİ ŞEHİT ÇOCUĞU YÖNETMELİ .... ONUN YANINDA DA ANADOLU ÇOCUKLARI OLMALI .... NE KADAR YETİM HAKKI DİYİP YETİM HAKKINI GASP ETMİŞ OLANLARDAN HESABI ANCAK ONLAR SORAR .... 6 3 Yanıtla

Advertisement