Atv'ler Orhangazi'de Yarışacak - Son Dakika
Spor

Atv'ler Orhangazi'de Yarışacak

Atv\'ler Orhangazi\'de Yarışacak

İlk iki ayağı İzmir ve İstanbul’da düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası’nın üçüncü etabı 19-20 Eylül tarihlerinde Orhangazi’de İznik Gölü sahilindeki yarış pistinde yapılacak.

16.09.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk iki ayağı İzmir ve İstanbul'da düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası'nın üçüncü etabı 19-20 Eylül tarihlerinde Orhangazi'de İznik Gölü sahilindeki yarış pistinde yapılacak.

Bu sene Türkiye Şampiyonası şeklinde koşulan ATV sınıfında sezonun üçüncü ayağı Orhangazi Belediyesi'nin İznik Gölü Sosyal Tesisleri'nde organize edilecek. Başkent Motosiklet Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve Orhangazi Belediyesi, Can-am, Depar Motor'un destek verdiği üçüncü ayak yarışı, ATV severleri Orhangazi'de bir araya getirecek. Üçüncü ayak yarışı S1 (649 cc), S2 (650cc üstü), S4 (UTV) kategorilerinde yapılacak. Şampiyona 19 Eylül Cumartesi ekstrem testte sıralama antrenmanları ile başlayacak. 20 Eylül Pazar günü ise yarışmacılar üç farklı sınıfta ekstrem, su ve çamur etaplarında büyük efor harcayacak. Öte yandan Türkiye ATV Şampiyonası'nın 4. ayak yarışı da 14-15 Kasım 2015 tarihlerinde Bodrum'da yapılacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Atv'ler Orhangazi'de Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement