AÜ'de kanser tedavisi gören çocuklara anlamlı hediye - Son Dakika
Güncel

AÜ'de kanser tedavisi gören çocuklara anlamlı hediye

AÜ\'de kanser tedavisi gören çocuklara anlamlı hediye

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde kanser tedavisi gören çocuklar için Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Kadın Kolları tarafından pijama takımı hediye edildi.

18.11.2020 10:38  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde kanser tedavisi gören çocuklar için Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Kadın Kolları tarafından pijama takımı hediye edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Kadın Kolları Başkanı Aysel Uygun ve Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi personeli İbrahim Yılmaz tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara dağıtılmak üzere getirilen pijama takımları Akdeniz Üniversitesi Hastane Başmüdürü Şeref Dilekçi'ye teslim edildi.

Antalya'da bir iyilik hareketi oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Kadın Kolları Başkanı Aysel Uygun, "Elimizden geldiğince yüreklere dokunmaya çalışıyoruz. Onlar bizim de yavrumuz, hayatlarını hep hastane odasında, yatakta geçirdikleri için pijama hediye etmek istedik. Onların yüzlerinde bir gülümseme, yüreklerin bir sevinç oluşturabilirsek ne mutlu." dedi.

Diyanet Vakfı temsilcilerine teşekkür eden Akdeniz Üniversitesi Hastane Başmüdürü Şeref Dilekçi, "Hastanemizde hastalarımıza en iyi koşullarda hizmet veriyor, elimizden geldiğince mutlu etmeye çalışıyoruz. Ancak hastane ortamları tüm hastalar için ama özellikle çocuklarımız için zorlu bir ortam. Bu sebeple bu tür hediyeler onların küçük dünyasında büyük anlam taşıyor. Bu iyilik hareketine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AÜ'de kanser tedavisi gören çocuklara anlamlı hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement