Aü'de Rektörlük Seçimine Doğru - Son Dakika
Güncel

Aü'de Rektörlük Seçimine Doğru

Aşkale Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Önder Çalmaşur, Atatürk Üniversitesinde (AÜ) yapılacak rektörlük seçimleri öncesinde adaylığını açıkladı.

04.07.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşkale Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Önder Çalmaşur, Atatürk Üniversitesinde (AÜ) yapılacak rektörlük seçimleri öncesinde adaylığını açıkladı.

Düşünce farklılıklarına saygı duyan, toplumsal, kültürel, tarihsel ve sanatsal duyarlılık çerçevesinde kimseyi ötekileştirmeyen, herhangi bir odağın güdümünde olmayan bir yönetim sergilemek üzere yola çıktığını belirten Çalmaşur, şunları kaydetti:

"Görevim süresince Aşkale'de peyzajı ve sulama sisteminin oluşturulduğu 3 bin civarında ağacın dikildiği, 100 bin metrekarelik alanda 4 bin metrekare hizmet binası, yemekhane, basketbol, voleybol, futbol sahası ve tenis kortu tesis ederek, 4 program 200 öğrencisi bulunan MYO'nu 11 program 650 öğrenciye ulaştı. Ayrıca, yeni hizmet binasını 11 derslik, 100 kişilik amfi, okuma salonu, 1 çizim salonu, 1 bilgisayar laboratuvarı, 6 atölye, telekonferans sistemli uzaktan eğitim sınıfı, kantin, spor ve duş odaları, toplantı salonu ve büroların yer aldığı modern bir MYO haline getirildi."

Çalmaşur, bu hizmetlerin üniversite, iş adamları ve yerel yönetim ile yapılan ortak çalışmalar neticesinde hayat bulduğunu aktararak katkısı bulunan kişi ve kurumlara da teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aü'de Rektörlük Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement