Aü İlitişim Fakültesi "Açılış Şenliği" Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Aü İlitişim Fakültesi "Açılış Şenliği" Yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Muharrem Kılıç, başarıların elde edilmesinde en önemli neferlerin öğrenciler olduğunu söyledi.

05.10.2012 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, başarıların elde edilmesinde en önemli neferlerin öğrenciler olduğunu söyledi.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Akdeniz İletişim Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen 2012-2013 eğitim öğretim yılı açılış şenliği fakülte bahçesinde yapıldı.

Şenliğe Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık, Akdeniz İletişim Derneği Başkanı Hüsamettin Oğuz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, özel bir televizyon kanalında program sunucusu Fatih Portakal ile Antalya Basın Yayın ve Enformasyon Müdürü Esen Diler ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, İletişim Fakültesi'nin Akdeniz Üniversitesi'nin parlayan yıldızı olduğunu söyledi.

Başarının elde edilebilmesinde gerçek formülün, fakültelerinin öğrencilerinin istekli ve enerjilerinin yüksek olduğunu kaydeden Kılıç, şunları söyledi:

"Üniversiteler ABD'de ve Avrupa'da geceleri de yanan ışıklarıyla ön plana çıkıyorlar. AÜ İletişim Fakültesi'nin ışığı hiç sönmedi. Bu iradeyi başarıyla sürdüren ekip, daha yüksek motivasyonla ve güçle yoluna devam ediyor. Bu başarıların elde edilmesinde en önemli neferler öğrencilerimizdir. Aramıza 300 yeni öğrenci arkadaşımız başarıya ortak olmak için katılması kıvanç meselesi. Öğrencilerimizin iyi bilmesini isteriz ki doğru adrestesiniz."

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık da Türkiye'de ardı ardına açılan iletişim fakültelerinin sayısının 60'a yaklaştığını dile getirerek, AÜ'nün öğrencilerinin diğer üniversitelerin öğrencilerinden farklı olduğunu kaydetti.

AÜ İletişim Fakültesi'nin kentten ve paydaşlarından aldığı destek ve güçle Türkiye'nin en güçlü ve başarılı fakülteleri arasında bulunduğuna vurgu yapan Arık, "Kısa zamanda aldığımız mesafeden memnunum. Öğrencilerimizden gelen enerjiyi görmek beni mutlu ediyor. 300 yeni iletişimciyle ailemizin büyüyeceğine inanıyorum. Öğrencilenimiz aidiyeti ve mutluluğu en kıymetli hazinemiz. Genç iletişimciler en iyi iletişimci olarak yetiştireceğiz" diye konuştu.

Arık, AÜ iletişim Fakültesi olarak gurur duyulacak başarıların devamı için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yeni'de İletişim Fakültesi'nin Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin eğitim ve iş ortağı olduğunu söyledi.

Öğrencilere de seslenen Yeni, şöyle dedi:

"Sizlerin özellikle medya alanında staj yapma imkanı bulacağınız kurumlarda, cemiyet olarak işbirliği yaparak alan ve imkanları sağlamada, öğrendiklerinizi sahada pratiğe dönüştürmede gerekli desteği her zaman vermeye hazırız. İletişim fakültesini bizler Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin bir laboratuvarı olarak görüyoruz."

Şenliğe katılan program sunucusu Fatih Portakal da öğrencilere mesleki yaşamla ilgili bilgiler verdi.

Şenlik, çeşitli müzik eğelence programının ardından sona erdi.

Muhabir: Sefa Karacan

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aü İlitişim Fakültesi 'Açılış Şenliği' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement