Aü Öğrencilerine "İnsan Kaynakları ve Girişimcilik" Konulu Seminer Verildi - Son Dakika
Yerel

Aü Öğrencilerine "İnsan Kaynakları ve Girişimcilik" Konulu Seminer Verildi

Aü Öğrencilerine "İnsan Kaynakları ve Girişimcilik" Konulu Seminer Verildi

16-17 Nisan tarihleri arasında Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak 7. Akdeniz İş Fırsatları Zirvesi öncesi iş hayatının kapılarını aralayacak öğrencilerin, insan kaynakları ve girişimcilik alanlarında farkındalığını arttırmaya yönelik, Akdeniz Üniversitesi İİBF Yavuz Tekelioğlu Konferans Salonu’nda “İnsan Kaynakları ve Girişimcilik Semineri” düzenlendi.

14.04.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16-17 Nisan tarihleri arasında Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak 7. Akdeniz İş Fırsatları Zirvesi öncesi iş hayatının kapılarını aralayacak öğrencilerin, insan kaynakları ve girişimcilik alanlarında farkındalığını arttırmaya yönelik, Akdeniz Üniversitesi İİBF Yavuz Tekelioğlu Konferans Salonu'nda "İnsan Kaynakları ve Girişimcilik Semineri" düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selin Aygen Zetter moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde, Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Selim Erol, Kafecan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Demirok ve AGT İnsan Kaynakları Direktörü Cihan Alp konuşmacı olarak yer aldılar.

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Aziz Ergin, Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi'nin kurulduğundan bu yana birçok başarılı işe imza attığını, bunlardan birinin de iş arayan adaylar ile işverenleri bir araya getiren Akdeniz İş Fırsatları Zirvesi olduğunu söyledi.

Ergin, "Akdeniz İş Fırsatları Zirvesi'nin bu yıl 7'ncisini gerçekleştireceğiz. Zirvenin ilk beşini tamamen Akdeniz Üniversitesi'nin çabaları ile yapmıştık. Sonradan Antalya İş Kurumu bu zirveyi yapmayı istediğinde biz kendilerine hem teknik hem bilimsel anlamda destek sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Öğrencilerine 'İnsan Kaynakları ve Girişimcilik' Konulu Seminer Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement