Aü Uluslararası İlişkiler Ofisi'nden Euro (Mobildesk) Cafe Projesi - Son Dakika
Yerel

Aü Uluslararası İlişkiler Ofisi'nden Euro (Mobildesk) Cafe Projesi

Aü Uluslararası İlişkiler Ofisi\'nden Euro (Mobildesk) Cafe Projesi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans Eurodesk Türkiye’nin finansal destek sağladığı Euro (Mobildesk) Cafe Projesi başlıyor.

17.07.2014 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans Eurodesk Türkiye'nin finansal destek sağladığı Euro (Mobildesk) Cafe Projesi başlıyor.

Euro Cafe Projesi'nin sadece Akdeniz Üniversitesi kampusü içerisinde öğrenim gören gençler değil, Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı ilçelerde de öğrenim gören tüm gençleri Avrupa Fırsatları ve Erasmus Programlarından yararlandırmayı hedeflediği belirtildi.

Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Üniversitemiz, uluslararasılaşma faaliyetlerini ilçelerimizde bulunan ve üniversitemize bağlı olan tüm birimlere de taşımayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda süreci hızlandırmak adına bu amacımızı projelendirdik ve uygulamaya başlıyoruz. Özellikle ilçelerde öğrenim gören ve imkanı kısıtlı olan öğrencilerimizin ana kampuse gelmesi zor olduğundan Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak onların bulunduğu okullara giderek onları teşvik etmek ve projelerimize, programlarımıza faaliyetlerimize dahil etmek istiyoruz" dedi.

Proje süresinin 8 ay olduğunu ve proje kapsamında ana hedefin, Avrupa Fırsatları ve Erasmus Programlarına yönelik farkındalığı arttırmak olduğunun altını çizen Prof. Özkan, "Böylece, 2012 yılından itibaren Eurodesk Temas Noktası olarak da hizmet veren Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, her akademik yılda daha çok gence ulaşmayı hedeflemektedir" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Uluslararası İlişkiler Ofisi'nden Euro (Mobildesk) Cafe Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement