AUZEF'in Sınavsız İkinci Diploma Başvuruları, 24 Ekim'de Bitecek - Son Dakika
Güncel

AUZEF'in Sınavsız İkinci Diploma Başvuruları, 24 Ekim'de Bitecek

AUZEF\'in Sınavsız İkinci Diploma Başvuruları, 24 Ekim\'de Bitecek

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde, ön lisans, lisans öğrencisi veya mezunları için sınavsız ikinci diploma başvuruları, 24 Ekim'de sona erecek.

22.10.2014 10:58  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde (AUZEF), ön lisans, lisans öğrencisi veya mezunları için sınavsız ikinci diploma başvuruları, 24 Ekim'de sona erecek.

İstanbul Üniversitesi'den (İÜ) yapılan yazılı açıklamaya göre, AUZEF'e sınavsız ikinci diploma programlarına kayıt yaptıracak kişiler, farklı lisans ve ön lisans programlarıyla kariyerlerine katkı sağlayarak, ikinci mesleklerini iş hayatına devam ederken elde etme imkanına kavuşacak.

İkinci diplomaya sahip olmak isteyenler, coğrafya, felsefe, iktisat, işletme, sosyoloji, tarih lisans programlarına veya sosyal hizmetler, tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik, sağlık kurumları işletmeciliği, havacılıkta yer hizmetleri yönetimi, kültürel miras ve turizm, hukuk büro yönetimi ve sekreterliği, perakende mağaza yönetimi ön lisans programlarından birine kayıt yaptırabilecek.

Sınavsız ikinci diploma programlarına 24 Ekim'e kadar "http://auzef.istanbul.edu.tr" internet adresinden kayıt yapılabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AUZEF'in Sınavsız İkinci Diploma Başvuruları, 24 Ekim'de Bitecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement